April 30, 2012

PERCUTIAN YANG DITAJA SEPENUHNYA

Assalamualaikum.....
Whatever the reason is, bercuti memang best. Tak kisahlah bercuti ke mana. Pantai, theme park, tinggalan sejarah, extreme park mesti boleh membuatkan kita happy, boleh release tension atau merehatkan badan.
Pergi bercuti juga boleh menghitamkan kulit, mengurangkan balance RM dalam bank dan boleh meningkatkan kg badan kita. But still, walau apa pun bila balik dari bercuti badan rasa sangat penat, kita biasanya tersenyum gembira sambil mengedit gambar dan mengupload gambar ke accont FB sambil mengharapkan beratus like untuk album percutian kita.
Tapi yang paling best kalau....
Teringin nak pergi sini....
Dreamworld Gold Coast Australia dan nak pergi sini juga....
Movie World Australia.
Saya nak sambung berangan. Sekian.

38 comments:

LubLy said...

kekadang angan2 jd reality kak..good luck!

maszull said...

assalamualaikum msred....betul tu kekadang angan2 boleh jadi realiti gak...:)

:: Mrs.Eady :: said...

Insya Allah ade rezeki sampai la situ nanti..

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

Harap impian anda menjadi realiti :) AMIN

lieynanilaz said...

semoga anganan akan jadi kenyataan...:)

Nyue said...

best nyerrr...nak berangan jgkk..

..cik gugu.. said...

berangan ape pon mmg best .

cik ika said...

berangan je lebih..ehehehhe

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. nak berangan jugak la.. ingt akak p bcuti td.. hehe

@ deqla manjew said...

bgsnye.. tak salah kalo berangan...hihi

Cik Pulau said...

kann..
mesti best kalau ada orang sponser.. arghhh.. nak g oliday..

pena rozie said...

moga menjadi kenyataan..........

IntaNBerliaN said...

kalu kita g bercuti free mmg syoklah kak... duit pun xhbs..hihii

Ezad Skytech said...

hee...kalau percutian tu ditaja..sape yg tak nak kan...heee~

nurfauzi said...

marilah kita bercuti dan melawat tempat2 menarik di Malaysia.
kurangkan aliran wang ke luar huhu

ainraus said...

kak msred. ain pun sukaaa berangan! :)
ntah bila boleh sampai ke tempat2 tu.

Sarah Mohd Saleh said...

semua tmpt nk pegi tuh sgt beshhhh ;d

merahitujambu said...

berangan dulu xpekan..XD

Hanis MY said...

pasti akan jadi realiti nanti insyaAllah...

Tasha said...

untunglah kalau dapat~ hehe

Boni JLL3 said...

hahahaha..setuju2..hehehe

Opai said...

hahahha.. sokong2..

aimie amalina said...

hayoooo akak
ckp pasal cuti
ntah bile sy dpt pegi brcuti lagi
wuwuwuwuwuwu

aReLaN said...

memang beruntung la kalau ada yang sudi sponsor kan.wuuuuu

aReLaN said...

memang beruntung la kalau ada yang sudi sponsor kan.wuuuuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya..nak gak cmtu..hihi.

Faten Rosli said...

mula2 berangan,, lama2 jadi kenyataan.. bercuti mmg sgt besh!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak berangan jugak laa... hehehe

eyqa amin said...

kena sponsour..mmg best~~~~sgtsgt.
yok kte berangan sama2. hee xp

Cikpuan rara said...

akk saya baru balik dr dreamworld.rasanya movie world lg best kot.

teratak hati said...

memang best kalau ada org sponsor g brcuti..

teha said...

teringin jugak.. sob sob ~

CIK MAY said...

dah cuti lame ni,tapi blm bercuti lagi..huk3..

Nurul Akmal said...

InsyaAllah kadang2 angan2 boleh jadi realiti..

Cik Yatt said...

untung sangat klu ade yg taja..huhu

M Fizan said...

haha..kalau dapat percutian ditaja sepenunya, kita nak keliling dunia...

Pondok Usang said...

owh... angan2 rupenye... moga ada rezki mu kesana...

teyn teyn said...

aah . best kan kalo dpt bcuty .. siapa agaknye yg nk sponsor ehhh .. haha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno