April 13, 2012

NOODLE STATION SACC MALL

Assalamualaikum....

Rehat je tadi, tepat pukul 12.15 pm, msred terus keluar dengan office mate msred meredah terik mentari ke SACC Mall. Nak cepat sampai di Doodle Station sebab takut seat habis. Lunch hour hari Jumaat cepat saja kedai makan penuh.

Tadi breakfast makan kueh donut saja. So perut memang over lapar dah. Sampai saja Noodle Station, dah hampir penuh dah seat. Nasib baik ada kerusi lagi. Duduk, order ayam dan air vanila. Makanan sampai saja terus makan senyap tak bersuara sebab ashik menikmati kelazatan makanan. Sebenarnya sibuk gelojoh makan sebab dah kebulur.

Sila tengok gambar ayam dan air ini yang dah selamat disimpan dalam perut msred dan sedang diproses.



Note : Akibatnya, sekarang ini di pejabat, mata super ngantuk sebab terhover makan.

Published with Blogger-droid v2.0.4

27 comments:

Ezad Skytech said...

huhh..nampak menyelerakan betul ni...hee~

LubLy said...

on la skype kalu ngantuk..ekeke

ZalinZalina said...

Ramai gak ye yg makan kat situ time lunch hour...ZZ pernah makan sekali je kat situ...

Ainie Maydie said...

wow sedapnye...!! gambar mengancam :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg air tu nmpk sedap la kak..

Wan Ahmad Izudean said...

tetiba rasa lapar dan nak mengunyah :P

anim :) said...

aduhhh ne bselera nihhhhhh

eyqa amin said...

kelaparan sgt daaaa~~~~~~

eyqa amin said...

kelaparan sgt daaaa~~~~~~

Zul Fattah said...

fulamak.. lpar r plak rasa...

Mishter Izwän said...

terbaik lah lunch dyer . kalau hari2 cm ni. bleh gemuk . huhuhu

aRa ❤ aFiq™ said...

nanti belanja ara makan kt c2 eh :D

Cik Yatt said...

hari nie..pi blog org je msti cite psal mkana..huwaaaa

aReLaN said...

uish...sedapnya.tadi singgah shah alam jap.heheh..tapi makan kat seksyen 2 jela

Hanis MY said...

owhhh patik rinduuuu dgn noodle station!

Badrina Ibtisam said...

Omg perut dah brbuyni nii :P

teha said...

kite pulak tbe2 rasa lapar lps tgk gambar tu.. hahahaha !

merahitujambu said...

sedapnyaa...XD

pena rozie said...

memang kalau terlebih makan ckit dah mengantuk...

faridah nazurah said...

okey, tibe-tibe jadi lapar..

Boni JLL3 said...

adoi..sangat2 menyelerakan k

Juliet_iRa~" said...

wahhh makan sakan bl hari jumaat ea kak..hee

bestnya..lapor..:(

teyn teyn said...

untungler dpt mkan sedap2..heheheeh

LubLy said...

rindu kt akak..

ain dzaya said...

wooww..yummy..
mengiurarakan..

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

aimie amalina said...

hayooo
skrg perot sy pulak lapo kak
hehehhee

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

wow yummy!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno