April 12, 2012

INSTAGRAM, PHOTO SHARING APPLICATION

Assalamualaikum.....
Instagram adalah satu application photo sharing yang sangat popular sekarang. Kita boleh share gambar yang kita snap guna Instagram di application Instagram itu sendiri, di Facebook dan Twitter. Sebelum ini application Instagram cuma untuk pengguna I Phone, I Pad dan I Pod sahaja. Dengan peningkatan populariti OS Android di kalangan pengguna handphone dan tablet, Instagram baru-baru ini melancarkan Instagram untuk pengguna OS Android samada di handphone atau tablet.
Bila Instagram untuk Android keluar saja minggu lepas, msred terus download ke handphone Samsung Galaxy W msred. Apa lagi, teruslah main snap picca berlagak macam pro. Ini antara gambar yang msred snap guna Instagram. Siapa nak download Instagram, di sini.
Instagram
Kalau nak follow msred di Instagram, cari iza_ismail.

23 comments:

Anum said...

jom follow ms red

shaFazie said...

tren skrg...bestnye..pic pun lawa2.. :D

coklatberapi said...

Ada download jgk tp xtahu guna:p

nuyui a.k.a miss YUI said...

hiih,xpndai bnda2 cmni.. =)

:: Mrs.Eady :: said...

baru je download :)

Cikpuan rara said...

hidup menjadi2 dgn instagram.hehehe

fazrulnoor said...

hello msred..lama x tgk..pe kabar

Ainie Maydie said...

wow..suke gamba instagram..tapi android version lame..huhuhu..pasnih msred leh la buad tweegram..

mamavogue said...

msred, big apple donut tu sgtlah menyelerekan!
kacang?? hehehe

teha said...

comel nyee !

cik najihah said...

camera 360 pun ok..:)

LubLy said...

tiada histagram..so saddd:(

Why Farouk said...

saya xda instagram.. x pakai iphone,x pakai android.. bila la bb nak buat apps utk instagram.. huhu :(

Hanis MY said...

msred mmg up to date, leh jadi idola ni...

teratak hati said...

tk reti la bnda2 camni..hehe..

aRa ❤ aFiq™ said...

alaaa.. xde instagram..

aReLaN said...

alahai..tak download pon lagi ni.

mama maman aka yana said...

bb takleh guna eks.. huhuhu

Boni JLL3 said...

haishh.. macam2 sekarang ni yang muncul..hehe

Ezad Skytech said...

hee..ramai yg da guna Instagram ni kan...:D

Mishter Izwän said...

oh. ingtkan instagram tuh sejenis handphone. rupenye sejenis software

Juliet_iRa~" said...

xda hp canggih..heeee

SyLvya Vince said...

kenapa galaxy w aku tak dapat download app instagram nie ek?? anybody can help me???

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno