March 12, 2012

WAJIB PERGI SINI

Assalamualaikum.....

Kalau keluar berjalan dengan mr bf dan anak-anak, salah satu tempat yang kita orang suka singgah adalah tempat ter display nya model kereta seperti Hot Wheels ni.

Bukan mr bf je yang suka bawak dia orang pergi tengok dan selalunya mesti beli model kereta ni, msred pun suka pergi. Kalau ada yang berkenan, mesti beli.

Tapi selalunya mr bf tak suka model yang msred pilih, dan msred tak suka model yang dia pilih. Solution, beli je pilihan masing-masing supaya tak bergaduh. Hhehee...... Baru lah dapat banyak.

Setiap kali beli selalu pesan kat Iffan dan Ian jaga betul-betul cars ni. Jangan rosak kan dan jangan hilang. Tapi dia orang selalu saja melanggar arahan. Ada yang rosak, ada yang hilang. So, collection kita orang memang susah lah nak cecah seratus ke. Ashik bawah 50 je. Entah bila nak banyak.

Kalau ikutkan hati tak nak bagi anak main, tapi kesian kat dia orang. Tak kan nak pandang je kan. So, redha kan ajelah kalau ada yang rosak atau hilang.

Note : Setiap kali terasa nak bawak 2 ke 3 biji nak letak kat meja opis, kansel sebab takut terhilang.

18 comments:

era kecik said...

erk, kak msred lak yang suka ke situ? hahaha..

p/s : biasa lar, budak2. sebentar je elok, lepas tu start nak memunahkan ler.. :)

aimie amalina said...

gagagaga
akaaaakkk!
sy minat jugakkkkk!

rindunye nak mai siniii...

aReLaN said...

sama macam adik2 kecik kat rumah.penuh ngan hot wheels.adoiyai...

kak red kena tag.sori la ye

http://noruazuran.blogspot.com/2012/03/2nd-giveaway-by-yana-saniey.html

eyqa amin said...

ahahahaa!
dulu masa kecik abg me slalo0 beli kete2 nie. tp me n adik me slalo0 kaC ilgkn. eheh :p

fierul said...

hehehe
dlu mr bunny ada gak bgi .. sampai skrg simpan lagi .. :)

Ezad Skytech said...

dulu2 masa kecik selalu jugak kumpul2 hot wheels ni..tapi kejap je da rosak...hee~

mira maisara said...

adik laki mira pon suka men hotwheels nie..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

biasalh citarasa llki n pmpuan laen2 kan?org yg dh khwin cam kita ni fhm sgt dh kan?dh immune.huhuhu

Mr.Clive said...

ingat dulu kecik2....parents takut kalau nak bawak kite orang adik beradik g kedai mainan...haha XD

eyqa amin said...

pagi-pagi hentak kaki keyboard kat cnie.

WAJIB PERGI SINI. eheh :p

fazrulnoor said...

nak tiru arr..nak beli jgk

Asyraf Azizan said...

bestnye. dulu kecik2 pun suke main kete2 ni.hehe

ziraziz said...

bagus btl..1 family kongsi mnt yg sama.. :)

Afiq Yassin said...

rajin juga kumpul brg ni kan..!!
kalau minat semua boleh jadi

CIK MAY said...

jage elok2..nnt dorg da busan boleh jual kat mudah.my..hehehehe

LubLy said...

anak buah lebly kemain blambak menatang hot wheels nieh..finally kaki lebly yg jd mangsa kalu bsepah-sepah

CIK MAY said...

tau xpe..CM pun tak tau nape..sbb kat blog member sorg lagipun mcm tu jugak.. =(

Bulan Syurga Firdausi said...

nak jgk hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno