March 13, 2012

TERIMA KASIH PAPA ADAM

Assalamualaikum.....
Tadi masa merisik-risik bloglist boyfriends msred kat bawah, belah kanan tu, ternampak nama msred kat link blog Mr Fazrul atau nama glemer papa adam. Terus klik dengan laju, nak tahu apa pulak lah papa adam ni ngata msred ni?
Tak banyak dia kata. Papa adam kata msred ni baik dan spesel. Di sini msred nak nyatakan bahawa msred sokonglah sesangat kenyataan jujur dari papa adam tu.
Papa Adam adalah salah satu blog yang ada dalam bloglist msred, title Boyfriend, kat bawah tu. Rajin jugaklah dia datang ke blog msred dan msred pun rajin jugak datang blog beliau. Baik dan boleh kata peramah jugaklah. Msred suka headeer dia sebab ada adik kiut ni. Msred curi balik header dia... Hheee....
Mr Fazrul, Papa Adam, terima kasih sudi review blog msred yang tak seberapa ni. Terharu lah jugak. Nanti boleh review lagi seploh doploh kali yea.

22 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung coz peramah ~

mizzkechique said...

msred mmg baik pun.. *cubaan bodek*
sy kenal akak sblm akak *** lgi.. perubahan akak ni buat sy bersemangat utk berubah gak.. =)

LINDAHERY said...

best la ada org review blog kita kan... untung laaa

cik Kartun said...

heee.. CK tag msred..
meyh tngok nie..shedappp :D

http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

Bulan Syurga Firdausi said...

msti srnok kn org review blog :)

pssss awk, awk kne pecaye huuhu ;) alaa goreng2 n bt sambai je tau heee

c'axoera ヅ said...

tambah glamour lah hehe

Ain Dzaya said...

tahniah mred :0


"Kenapa akak pakai niqab?".

fazrulnoor said...

x lah, review blog msred sebab nama iza zatul tu dekat2 nama fazrul..hah!!!!! dekat ke?hahaha

Gen2Merah said...

wah bestnyaaa.. nanti review blog saya plak yaa... lepas ni mencuba utk rajin2 bertandang ke sini... hihi

..cik gugu.. said...

untunglah sis ;)

saffiya_aleesya @ echa said...

best laa ada sesi review blog..untung tau!!

fierul said...

wahhh .. bestnye .. :)
taniah msred .. :D

cik mun said...

tahniah..
seronoknye kena review..

Afiq Yassin said...

afiq nak terjah jap blog papa adam tu

nurfauzi said...

agak-agak anaknye itu ikut muke siape ye?
anak msred ikut muke siape?

aReLaN said...

tahniah la ye.hehehe

aimie amalina said...

alololo
kenapa tetomei beno adam tuuu

aimaniman said...

tahniah, untung ada oang yang 'sayang'...

aRa ❤ aFiq™ said...

chumel header dia.. suka blogger peramah an :)

Salina said...

wah..ok la tu..salam perkenalan dari sy www.kasihsalina.com..feel free to visit n follow kita juga ye..tq

Nurul ain said...

wahhh best la ada yg review >,<

mas saari said...

suka blogger yang camni..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno