March 28, 2012

SERUPA SAYA

Assalamualaikum....

Iman Zary Haqimie suka sangat dengan coolBlog Chocolate Bubble. Sama macam mama dia. Kalau dah sampai kat tangan dia, jangan haraplah nak ambil balik. Iman mesti tak nak bagi punya.

So, mama dia akan bagi Chocolate Bubble tu bila dah tinggal sikit saja. Tak nak bagi dia minum banyak sangat. Tak elok kan?

Mak msred selalu kata jangan bagi Iman minum air macam tu. Tak bagus untuk dia. Mak cakap minumlah

time Iman tak ada. Masalahnya setiap kali msred keluar mesti Iman ikut. Macamana msred nak beli time dia tak ada. Selalunya bila msred keluar Iman akan ikut.

So, msred akan minum dulu, tinggalkan sikit je baru bagi kat Iman.

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

..cik gugu.. said...

setiap kali sis nk mnum iman ade, setiap kali iman nak mnum, sis da mnum dlu . kekeke ;)

mamavogue said...

bebudak..susah nak larang.
hakim suka coke mcD. same mcm mama dia. lgpun mase pregnant tu je hadap nyer..hehehe
mampus sekiranye diketahui nenek2 hakim!

LubLy said...

pastikan time nak minum bwk lebly..jgn bg iman..ekeke

pha is said...

boleh pulak berebut anak-beranak.. hehehe

maszull said...

assalamualaikum msred....kegemaran yg sama yer...:)

QueeN TerataI said...

hehehe biasalah.. kdg2 anak2 dia akan suka apa yg selalu kita makan.. just same like my son la.. Queen suka makan kek aiskrim now setiap kali g kedai makan confirm dia nak mkn kek aiskrim tu...

aReLaN said...

len kali bawak saya.konfem iman tak sempat merasa.hahaha

Ezad Skytech said...

manis sgt air tu..tak elok la minum selalu...hee~

Hanis MY said...

best ke? teringin nk rasa...

Boni JLL3 said...

hahahaha..sebelum beli tu, pengsankan iman dulu..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno