March 27, 2012

SAYA MASIH WARAS DAN NORMAL

Assalamualaikum.....
Pagi tadi sampai di pejabat, panas berpeluh. Pagi-pagi dah berpeluh. Bila bersungut panas kat mak msred dia kata msred tak normal sebab pagi-pagi dah berpeluh. Orang lain sejuk, msred panas. Mak boleh tanya pulak, ko tak mandi pagi ke? Sabar je la....
Haruslah msred mandi pagi ok. Tapi lepas mandi dan bersiap, msred siapkan Iffan nak pergi sekolah, prepare breakfast, hantar dia sekolah then baru pergi office. Kat office pulak bergelut nak naik tingkat 20. Nak tahu bergelut dengan siapa klik sini. Bila sampai kat meja msred, berpeluh berminyak dah muka. Air cond pulak baru pasang, punya lah lambat nak sejuk. Sibuk cai kertas kipas muka yang dah berminyak dengan peluh manja.
So, tak normalkah msred kalau pagi-pagi lagi msred dah panas berpeluh?
Note : Sedang type entry ni, office mate cakap kat luar dah hujan. Kejap lagi msred mesti bersungut sejuk sangat pulak. Manusia ni memang tak pernah puas. Haish.....

9 comments:

faridah nazurah said...

Haha kdg2 org pun ckp sy tak normal sbb bila orang panas sy cakap sejukkkk

QueeN TerataI said...

itulah sifat manusiakan msred.. Queen rasa semua pun punya sikap yg sama.. kdg2 bkn niat nk merungut pun cuma org kata nk bgtahu jer.. hehehe

Syazwani Jalal said...

meme pns la ni, pagi2 siap g klas abes brpeluh.. make up pom abes ;)

aReLaN said...

kita manusia biasa memang tak pernah puas ngan pe yang kita ada & dapat kan.hmmm..saya pon kadang2 dalam air cond pon berpeluh.hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,bkn slalu jd gtu kan..

p/s: sis, keychain pocoyo ea?? xpernh wat tp nak try leh je.. hrga rm 4 ke atas..

LubLy said...

akak mcm keje kt mbsa la..haha..c0z td lebly pg sana..kui3

IntaNBerliaN said...

mcm adik ipar saya kan.. sentiasa berpeluh.. xtau nape.. time hujan pun berpeluh..

maszull said...

assalamualaikum msred..bersyukur dgn apa yg dikurniakan moga kesihatan tubuh badan kita sentiasa normal..:)

..cik gugu.. said...

hehe adat la tu .. name pon mnusia ..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno