March 14, 2012

MOHD CHAN MEMANG OHSEM

Assalamualaikum.....
Semalam, family dinner dengan mak msred, anak-anak dan my sister and her hubby. My sister's treat. Dia dapat bonus, so dia nak belanja kita orang makan. Dia pilih nak makan kat Mohd Chan Chinesse Food Restaurant di Seksyen 15 Shah Alam.
The food was ohsem. Especially butter prawn dia. Mabeles. Thanks to my sister and hubby for this dinner. Muga dimurahkan rezki dan boleh belanja makan lagi.
This is my little sister and her hubby. Dah kahwin 2 tahun tapi belum dikurniakan penyeri rumahtangga, anak. Msred doakan dia cepatlah dapat baby. Msred dah tak sabar nak dukung baby dia.

16 comments:

fRaMe+LenSeS said...

moga2 depa dimurahkan rezeki n cpt dpt cahaya mata jugak nadh doakan. :D

cam best la msred. nt nadh nak cuba aa

maszull said...

assalamualaikum msred...nampak sedap je lauk2nya mmg best yer..:)

Gen2Merah said...

sedap2 belaka... saya lapar.. hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

dh lmer tk mkn butter prawn.kne carik nih.huhu

aRa ❤ aFiq™ said...

xpnh makan butter prawn tu.. nampak cedap..

ILA HonEyBuNNy said...

akak ku syg...

terus ila kelaparan...huwawwawaw

Iffah Afeefah said...

xnmpk gamba

tpi doakan mereka dpt baby

MaryaYusof said...

As salam ms red,

Sy mmg suka chinese food :)

Semoga ur sis cepat dpt bb, amin..

NadiRah said...

restoran mualaf cina ek?
dulu pnh mkn tmpat cmni..
tp harga mahal lah..huhuhu
kat sini cmne?

cik Kartun said...

waa.. lom pernah makan mknan ala2 chines..nmpak lazat.. nyum2

Tasha said...

kat area kmpg baru ni ade gak,tp x pnh lg try..huhu

Ezad Skytech said...

pernah makan jugak kat restoran ala2 chinese ni..sedap jugak..:D

era kecik said...

lihat gambo, terus lapar. hehe

erk, tak brekfest lagi. hehe~

LubLy said...

dpt gaji nt nak pg la kak..

LINDAHERY said...

SEDAPNYEEE !!!!!

miss daya said...

slalu lalu situ tp x penah try.. harga camne msred?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno