March 22, 2012

KESIAN BOYFRIEND SAYA


Assalamualikum...

Ian Syamie adalah boyfriend saya yang kedua. Ramai kata dia handsome. Saya pun setuju dia memang handsome. Boyfriend saya mestilah handsome.

Tapi sekarang ni dia kurang handsome. Akibat kelasakan dia main kejar-kejar dengan boyfriend saya yang nombor satu, Iffan, dia tereksiden. Maka dapatlah satu souvenier berbentuk bulat berwarna kebiruan di dahi, mengurangkan kehenseman dia untuk beberapa hari. Kesian boyfriend saya Ian. Itu lah, super nakal lagi.

Note : Bila msred tengok benjol besar kat dahi Ian, mengelabah jugaklah. Mak msred kata tuam saja, insyaAllah takde apa-apa.

Published with Blogger-droid v2.0.4

17 comments:

teratak hati said...

kesian dia..

Aine Ainun said...

Alahai...takut tgk..

Elok kalo bru pas kena tu tuam ngan ais...

mamavogue said...

Astaghfirullah..seram btul.
Tuam pastu letak minyak gamat.
Hakim 2 kali dah cenggitu.

Ezad Skytech said...

kesian Ian...

fRaMe+LenSeS said...

nadh doakan dia cpt smbuh. amin2.

faridah nazurah said...

alololo siannya dia.. hehe akak kena selalu kiss benjol tu. nnt mesti surut benjol . hehe

Boni JLL3 said...

besarnya benjpl dia tu...nak ketuam tu..

hahahahaha..jangan marah..hehehehe...akan disambung dalam masa yang terdekt ni k..hahaha

aRa ❤ aFiq™ said...

alahai besar jugak benjol tuu.. eksiden ngn apa tu kak ?

LubLy said...

champi0n la Ian..baru la anak jantan!

wuuuu sian mama Ian risau..jgn lasak sgt Ian

LINDAHERY said...

hebatnya dia...smpai ada benjol..hihi kesiann...biasalah bebudak..nakal kan :)

QueeN TerataI said...

benjol suda... siannya dia... ;)

mizzkechique said...

alorrr siannya..

teringt dl sy pernah terhantuk dahi dgn akak sy.. sudahnya dahi sy benjol seminggu, tp dahi akak sy menten je.. nk g skolah pun malu..

Ainie Maydie said...

erm2 teruk jugak benjol Ian..mata bengkak baru lepas nangis kesakitan la tu hehe

mas saari said...

alalala...kesiannya dia! besar benjolnya..

maszull said...

assalamualaikum msred...alahai kesian nyer die dah bengkak di dahi tu...:)

cik Kartun said...

haaa.. biasa la tu ank lelaki.
lasak cikit

Juliet_iRa~" said...

besarnya benjollllllll!

isk isk..ciannyaaa diaa..

msti skit kan?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno