March 22, 2012

BEST KE KALAU SAMA

Assalamualaikum....

Dah dua kali msred jumpa pasangan yang pakai baju sama dan serupa. No no no, bukan pasangan lelaki dan perempuan. Ini pasangan perempuan dengan perempuan. Juga bukan pasangan lesbian. Pada perkiraan msred.hubungan mereka sekadar bff saja.

Mula-mula haritu jumpa dua orang budak perempuan ni pakaj baju serupa kaler pun serupa. Jumpa masa nak pergi makan. Second time adik-adik kat office msrsed. Pakaj baju serupa dan kaler yang serupa juga. Msred kenal dia orang tapi tak rapat.

Kali ketiga hari ini, budak pejabat msred jugak. Tapi kali ini tiga orang. Pakai baju yang serupa tapi kaler lain-lain. Dia orang memang rapat.

Msred rasa macam sweet je kalah best friends pakai baju serupa. Perempuan je la. Lelaki tak kot.

You all rasa sweet ke tak? Kalau bff you alls ajak keluar pakai baju sama, you nak tak?

Kalau bff msred ajak keluar pakai baju sama, tak tahulah nak ke tanak. Kalau tengok orang lain buat macam tu memanglah sweet, tapi kalau diri sendiri, tatau la nak buat ke tak.

Published with Blogger-droid v2.0.4

17 comments:

teha said...

depends laa.. tp kite xsuke sngt kalu pakai baju dgn org.. hahaha !

:: Mrs.Eady :: said...

depends...

Anum said...

anum rasa sgt sweet n cool

QueeN TerataI said...

ngeee.. kalau yg betul2 rapat kalau di ajak Queen ok je kot.. hehehe tp bila tgk status dah beranak dan bersuami ni mcm x sesuai sgt. kalau bujang mungkib sweet jela tgknyer.. hehehehe

p/s: tunggu kunjungan msred x sampai2.. hehehehe

YAYA AZURA said...

selalu terserempak..terfikir jugak baju uniform keje dorang ke?hihi..

Anonymous said...

xsanggup nk boria.. haha

mizzkechique said...

xsanggup nk berboria...

cik fadh said...

ermm kalo fadh, kawan ok la kalo nk ajak same tp tgok masa n tmpat..kalo bf selagi boleh fadh akan elak..tatau nape..

kalo baju bola xkesah pown same..kiki

oli-go said...

seronok kalau pakai baju same dengan kawan-kawan..

Syazwan Che Deraman said...

kalo laki, malu kot.
dan dan, pergi tukar ataupun suruh orang tu tukar!

c'axoera ヅ said...

xsukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

EyqaLuvender said...

mcm boria la plak kan?
bg iqa,kalo kaler sama mmg tak jd hal tp kalo terang2 exactly sama colour,corak n design...tak suke!

puteri rimba said...

kalau ngan si dia,x suka kot,setakat colour sama ok la..kalau plan pakai sama tak kot,selalu yang jadi kat Cik Ngah kebetulan tersama..heee..kawan2?...depends la...

teratak hati said...

kalau dulu mesti orang cakap boria kan..malu je klu pakai baju same..

Ezad Skytech said...

hee...kalau laki rasanya takde kot yg nak pakai baju sama2 kaler ni...kalau sama..rasa macam nak tukar baju time tu jugak...hee~

mas saari said...

sweet jugak! tapi kalau saya tak suka sangat..

cik Kartun said...

comel3x.. da lame tak sedondon ngn kgkawan :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno