March 18, 2012

BELUM MANDI PAGI


Assalamualaikum....

Saya belum mandi. Saya sedang sibuk race basikal dengan adik saya Ian dan Iman. Bangun pagi pun lambat, lepas gosok gigi terus breakfast. Mama paksa habiskan breakfast sambil ugut sapa yang tak habiskan breakfast tak dapat main kat luar.

Kerana takutkan ugutan mama dan tak sabar nak main kat luar saya dan adik-adik dengan pantas menghabiskan breakfast. Weekend je saya dapat main beskal kat luar. Hari sekolah jarang dapat main kat luar sebab mama selalu tak ada nak temankan saya main kat luar. Balik kerja pun lambat. Selalu tak dapat main basikal kat luar.

Itu sebab saya suka bila cuti sekolah. Dapat bangun lambat, mandi lambat dan paling best dapat main basikal kat luar.

Saya janji lepas main basikal saya akan mandi bersih-bersih lepas tu ajak mama pergi jalan-jalan pulak.

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

aReLaN said...

hahahah...best betul budak2 bila cuti sekolah & wiken kan.

maszull said...

assalamualaikum msred....wah sempat lagi main basikal tu yer..:)

teha said...

alahai.. comel nyee tiga2

MaryaYusof said...

Mmg kena bg syarat pd anak2 ni kan... Mcm2 jenis basikal ade ye :)

Pssst, msred mee udon tu sy beli mmg dah siap ade perencah mcm mee meggie jugak... So masak rebus mcm mee meggie, letak sayur, telur, tauhu sbg penyedap...hehehe Tp xsure ade djual di Msia ke x.. Nnt bolehlah cuba cari & try ye :)

LubLy said...

statement yg plg best yg last..terbaeeekk!

Saya janji lepas main basikal saya akan mandi bersih-bersih lepas tu ajak mama pergi jalan-jalan pulak.

uMie daNish said...

klu x dpt main kat luar, men la beskal kt dlm umah..mama leh teman kan sambil mama tgk tivi or masak...wakakaka...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno