March 25, 2012

ANGRY BIRDS SPACE : ANGRY BIRDS KE ANGKASA LEPAS PULA

Assalamualaikum......
Dah lama tak melayan Angry Birds. Busy dangan boyfriend-boyfriend dan busy dengan kerja. Sekarang ini dah kurang busy. Adalah sikit masa nak layan game.
Pagi tadi baru saja download games baru, Angry Birds Space. Dah lama juga tak layan Angry Birds ni. Boring layan Angry Birds yang lama sebab dah susah nak naik level. Layan yang baru ni pulak.
Nampak macam best dengan latarbelakang dan suasana yang berbeza dengan yang lama. Background dia kat space lah, dan untuk level pertama ni Angry Birds ni terbang dalam bulatan mengelilingi bumi. Quite Interesting.
Dahlah. Tak nak update panjang-panjang. Baby Iman pun dah tidur, nak layan game kejap. Kbai.

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ktna nak cari ni msred. nak jugakkk

..cik gugu.. said...

haha mcm syok je .

aRa ❤ aFiq™ said...

wah akak layan game jugak eh.. hehe.. kne try ni game ni :D

Azzah said...

nak dload juga la..

Boni JLL3 said...

macam2 la game sekarang ni.. tumbuh macam cendawan

mohdhazlan Dreadlock said...

weeee uuuu ...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno