February 15, 2012

TOLONG SAYA JAWAB SOALAN INI

Assalamualaikum.....
Hari tu, Pn Azzah ada bagi doodle kat msred. Potrait family msred. Cute sangat. Msred suka, Iffan dan Ian pun suka. Msred tahu ramai yang jeles, tapi msred tak dapat berbuat apa-apa. Jangan salahkan msred sebab Pn Azzah pilih nak memenuhi permintaan dan rayuan msred nak kan doodle family ni. Hahaa.....
Thanks again Pn Azzah.
Masa tunjuk kat Iffan dan Ian hari tu, si Ian tanya msred...
" Mama, kenapa dalam gambar ni Ian (Syamie) sorang je yang dapat eskem?"
Adeh.... Msred gelak je sebab tak tahu nak jawab apa. Kalau you all jawab apa? Seriously?

25 comments:

cinnamon.com said...

nak eskem ye..suruh mama beli..n lps tu ambil gambar..

deqla manjew said...

ckp kat dye.. iffan dan qimie da abis mkn eskem masa tu...syamie tu yg lmbt sgt mkn eskem...hahaha..

Anum said...

hehehe
terbaik

fazrulnoor said...

eskem org lain jatuh

Ct Aja said...

bestnye...hihihi

Aine Ainun said...

Heheeee,
no idea la misreddd...
Eheheeeeee....

:: Mrs.Eady :: said...

sweet!

Pendamba Mawar said...

susahnya soklan msred oiiii..hahaha

diana said...

sebab kebetulan kedai eskrem tu jual saTU je eskrem..hehehh

era kecik said...

sebab ian spesel .. haha :D

Hanis MY said...

alamak tatau jugak nak jawab apa hehe... komen diana boleh tahan jugak hehe

NadiRah said...

sbb yg lain dah habis mkn sebenarnyer..
huhuhu

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiii soalan mudah tp susah nak menjawabnya hahahaha

Azzah said...

sebab dia baik..jawap je gitu..:)

Rtp Farra Arisha said...

no reasons kot hehe. seriously memang doodle itu cantik :)

Typing Error said...

Salam..si jwb ja, nak tahu kenapa, gi tanya Puan Azah. Sebab dia yang lukis macam tu. :D

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. xtaw na jawab.. blurrr..

yad'z said...

hahaha.. based on gambar.. tengok lah kan dia jelir lidah..

" wekk., aku sorang ade eskemm"

hjeheheheh

EyqaLuvender said...

adeyh...perasan plak si ian tu...tataw nak jwb ape gak...
sengih jela kak yg mmpu =]

cik Kartun said...

mkcik azzah blnjew askem Ian sorg je..hahaha

Eera Shera said...

comelnye doodle 1 family..err tatau nk jwb ape..gelak je kot haha

Ezad Skytech said...

comel pulak doodle family ni...:D
haha..blur nak jawab apa...

maszull said...

assalamualaikum msred...comel jer doodle tu...:)

LubLy said...

ckp kt dia blk..rezeki msg-msg..wuuu

Juliet_iRa~" said...

ahaha..susahnya soalan bdk2 ni...

sbb ian plg nakal kot...tgk tu siap jelir lidah lagi..;p

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno