February 08, 2012

SAYA TATA DIA TAK LAYAN

Assalamualaikum....

Di pejabat, projek yang sedang berjalan sekarang sepatutnya dah habis bulan satu tapi tak dapat dihabiskan sampai sekarang. Bos sedang gigih nak habiskan juga dalam minggu ini, so di pejabat memang sangat busy. Hari-hari msred balik pukul 8 pm. Hari Isnin dan Selasa lepas pun msred kena kerja.

Penat.



Setiap pagi kalau baby Iman dah bangun waktu msred nak pergi pejabat, dia akan ikut sekali hantar msred. Bila dah sampai pejabat, setiap kali msred tata Iman, dia tak layan je. Dia buat tak tahu je. Kadang-kadang tu siap buat-buat busy lagi dengan buku dia ke, toy dia ke. Mengada budak tu. Rasa nak gigit je pipi dia tu. Eksyen. Grrr....



Tapi, telatah dia yang inilah yang berjaya buat msred tersenyum je pagi-pagi. Buat hati msred happy je.


- Posted using BlogPress from my iPad

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dia dok sibuk tata lain kot sis..hihi.

N'yue said...

ahahahah...dia x tata balik, sedey kne tinggal..he3

♥e'in♥ said...

hahaha.. saje die nak kerek dgn mama die..

MéuzAngelo™ XXIII said...

busy bebenor.. dh besar nnt mungkin jd manager dia ni... hehe

LubLy said...

btl² kata e'in tue..sajaaaaa nak uji akak tue..ekeke

mizzkechique said...

hehe..sj nk sakat akak la tu..

Marina said...

dia tak bg mama dia gi keje tu..

MaryaYusof said...

Salam Misred,

Dia xsampai hati mama die nak tinggalkan die kot...alahai, mcm tulah kan klau anak kena tinggal...Teringat ms sy kerja dulu, rs nak bwk je pegi ofis...huhuhuu..

saffiya_aleesya @ echa said...

budak2 baya iman ni kan memang seronok jer ajak main hehehe..gerammmmm jer ngn keletah diorang!!!

aReLaN said...

saje dia tu nak manja2.hehehe

Azzah said...

dia tak nak msred ucap selamat tinggal la tu..kan tata tu bye2..

fazrulnoor said...

tu la hadiah tuhan bagi kat kita kan

KaK LimAh Si SupiR said...

dye nk tnjuk cool laa tuu tp dlm hati teriak nk kne tgal :P

era kecik said...

geram gak rasanya kan.. kita tata kat dia, dia wat derk je .. hishh -_-

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno