February 06, 2012

SAYA ADA, AWAK ADA?

Assalamualaikum.....
Ada juga try-try buat doodle. Jeles tengok orang lain buat doodle yang kiut. Teringn pulak nak buat sendiri. Tapi dah sepuluh kali try, semuanya huduh tatau kenapa. Nak doodle gambar awek, dah macam gambar karipap. Nak doodle kucing nampak macam kambing. Last-last delete semua kasi buang ke Timbaktoo.Takut ada orang terjumpa sumpah mesti kena gelak.
So, setiap kali ada saja blogger yang offer nak bagi doodle free, dengan muka tak malu mesti nak try nasib mana tahu ada yang sudai buatkan doodle untuk msred. Heaven la kalau dapat, lebih-lebih lagi kalau free.
Baru-baru ini, adalah try bodek Cik Azzah nak minta doodle family msred. Tak ada lah harap sangat. Tipu, memang berharap sangat-sangat. Teringin sangat nak ada doodle family kecil msred. Tak sangka pulak Cik Azzah sudi buatkan. Ni lah dia. Cute sangat kan.
Ada yang jeles tak? Happy sangat dapat doodle kiut ni. Sekarang ni sedang fikir nak buat apa dengan doodle ni? Nak print then letak dalam frame ok tak? Right now, msred jadikan doodle ni wallpaper i pad msred.
Cik Azzah, berbanyak terima kasih kerana sudi bagi doodle yang sangat kiut ni pada msred. Msred sangat hargainya. This is so cute and i really love it. Thanks again. HUGS.
Note : Ada sesiapa yang nak bagi msred doodle lagi? Msred sudi sangat menerimanya.

29 comments:

faridah nazurah said...

nak jugak!!!! comel sangat2...jeles la dengan dia..

..cik gugu.. said...

jeles2 ~

cantek !

Azzah said...

pergh..jadi wallpaper tu...sama2 msred..:)

Kalamhati said...

hihihi kiut!

maszull said...

assalamualaikum msred...kuit family...:)

El-Janna said...

kalau saya lukis rama rama serupa ular la-.-"

Nelly The Strange said...

fine , saya tak ada ! hahaha

H.J said...

kiut jugak nampak..hahha

KaK LimAh Si SupiR said...

nak jugakkkkkk :P

Munnafendy said...

wahhh one hepi family at home!

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

wah... sekarang mmg musim doodle betul. Nway, picture yang dibuat oleh cik azzah mmg cantik:)

Cute

era kecik said...

bestnye msred, dapat doodle free .. :D

:: comel tengok doodle tu .. tengok muka msred, era tengelak .. haha :D

aReLaN said...

hahahah...comelnya.kalau saya nak jugak leh???tapi ramai la sebab 9 beranak. :p

Rtp Farra Arisha said...

wow, how beautiful. arisha sampai sekarang masih malas untuk mencoba creating the doodle...:(

cinnamon.com said...

mmg comel..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yg boy kecik tue mcm shin can

xila riston said...

hehe comel hapi family gitu~

EyqaLuvender said...

iqa da tgk kt blog cik azzah...mmg comey lotey doodle family msred...=D

cik Kartun said...

waa.. jeles2!
hepi fmly :D

Puan Kutu said...

mmg comel.bagus gak idea nak framekan tu.kompem cantik..:)

Nadzirah K. said...

cantik :)

Liyana Zahim said...

Huahaua.. Cane gmbr awek jd karipap? Mesti penjelmaan seorg awek menjadi hantu karipap.. Hahahahah!

diana said...

comel nye...:)

diana said...

comel nye...:)

nurfauzi said...

ade sepupu yang rajin melukis karikatur orang, dengan potret sekali. tapi kene bayor la huhu..

laraz-style said...

comel nye....

visit:
http://www.larazstyle.blogspot.com/

QueeN TerataI said...

queen pun teringin gak nak doodle ni.. tp xtaula sape yg sudi buatkan.. hehehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

alahai comey.. ara xtaw na uat doodle..

yad'z said...

warghhhhh.. sangat shomelllll!!!! ^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno