February 13, 2012

JAWAPAN UNTUK KAK LIMAH

Assalamualaikum.....
Sebenarnya Kak Limah tag msred untuk menjawab soalan dari dia minggu lepas lagi, tapi tak sempat nak jawab. Sorry yea Kak Limah, lambat sikit. Hari ini msred jawab yea.
1.korg dh kawen/kapel?
Dah kawen, alhamdulillah.
2.mcm mane mle2 kenal/jmpe ur partner?
Jumpa kat sekolah, kelas sebelah je.
3.ap perwatakan korg yg baek?
Tak suka bermusuh walau pun dengan orang yang tak suka msred.
4.perwatakan yg buruk?
Kuat makan, boros.
5.ap korg pk pasal kaklimah?gud or bad?jujur..kalo kutuk p0n xkesah :P
Nampak macam baik.... Hheee...
6.komen korg ttg blog kaklimah?*puji n kritik tau*
Ok, santai. Relax je kalau lepak kat blog Kak Limah.
7.ap nasehat korg utk kaklimah?
Besederhana bila bercinta dengan manusia....
8.mcm mane korg blh start blogging?
Dulu berblog sebab nak kongsi hobi.... Kisah lama....
9.ap perasaan korg bile korg berblogging?
Try to chill and have fun...
10.ap mknan n minuman kegemaran korg?
Cheesy food and nescafe...
11.nt kalo kaklimah nk ajak korg bwat gathering, nk tak join? :P
Kalau kena masa dan tempat, nak......
Sebab dah pernah buat game ini dan pernah tag blogger lain, kali ini msred agak malas nak tag dah..... Hhee.... Hope tak ada sesiapa yang marah. Kak Limah?

11 comments:

..cik gugu.. said...

tak tag ? nti kak limah bakOr .. hehe.

Pendamba Mawar said...

haha kak limah oooooooooooooooo

maszull said...

assalamualaikum msred...suka dengar jawapan dr msred itu...:)

Ainie Maydie said...

hehe..ingat msred nak cerita pasal hantu kak limah tadi hehe rupanya kak limah blogger

faridah nazurah said...

wahhh akak dh bercinta dr zaman sekolah la ye? fuhhh happy je ehh :)

aReLaN said...

kelas sebelah???lama tu sampai skang tahan.hohoho...

H.J said...

kelas sebelah je kan...hehe

:: Mrs.Eady :: said...

suka :) suka :)

Ct Aja said...

owh baru tau misred ni kuat makan ye..hihi

mas saari said...

ramai orang tag mas utk game ni, malas nak buat je...heheheee

KaK LimAh Si SupiR said...

huhu..tq msred sudi jwb..ehehe
msred same jgk dgn limah..kuat mkn n boros..hew2 :P

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno