February 01, 2012

JAWAPAN JUJUR DARI SAYA

Assalamualaikum.....
Hari itu dah kena tag dah untuk join game ini. Ingat dah habis, rupanya ada lagi. Kali ini, Cik May tag msred untuk menjawab soalan beliau. Ini syarat game ini.
Tentang msred.
Gila cheese dan pop corn. Pilih vanilla daripada coklat. Penakut. Ada trust issue. Workaholic. Suka merah. Pemalu, betul tak tipu. Sehari minum 2 liter air kosong. Selalu perasan muda. Susah jatuh cinta tapi sangat setia. Suka anak ramai tapi sebabkan penakut, berani ber anak tak ramai. Sekian.
1. Nama sebenar anda dan nama panggilan di rumah?
Hehe..... Cari sendiri.
2. Dah LIKE fan page FB Cik May belum?hehe ..blog pulak?dah follow?
Dah, dah.
3. Pendapat pasal blog ni?
Comel dan ceria.
4. Update entry blog tiap-tiap hari ke?
Bisanya hari-hari.
5. Suka shopping online tak?kenape?
Kurang suka sebab tak leh pegang barangnya sebelum beli.
6. Tempat makan ikan bakar kat mana paling best?hehehe..
Umbai, Melaka.
7. Ape pendapat pasal fesyen zaman sekarang?
Seksi.
8. Ape hadiah paling best penah dapat?share la..=)
Cincin kahwin.
9. Kalau dah kawen, honeymoon kat mane ari tu?ok?kalau belum kawen, ke mana perancangan untuk honeymoon nanti?kenape tempat tu?
Genting Highland. Suka sebab saya memang suka main game dari tengok pantai atau banggunan lama.
10. Suka artis tak?siapa?mengape?
Yuna. Dia workaholic dan kreatif.
11. Selalu tido berapa jam?? hehe
Tak tentu. Tunggu mata mengantuk.

Msred mahu tanya...
1. Left brain ke right brain?
2. Apa kelemahan yang nak dibaiki?
3. Tengok Gemersik Kalbu?
4. Kalau tengok suka Hisham ke Sufiyan? Kalau tak tengok, prefer lelaki skema atau happening?
5. Prefer make up or natural beauty?
6. Ayat yang sering diucapkan?
7. Cara nak hilangkan bosan?
8. Barang paling mahal pernah beli dengan duit sendiri?
9. Berbaloi ke beli barang tu?
10. Mana lagi takut, hantu ke perompak?
11. Cincin kahwin suka emas kuning ke emas putih?
Dah. Enjoy k.
Note : Soalan part 2 dari Cik Era. Tunggu?

7 comments:

LINDAHERY said...

lol...kena tag ke....hehehe kang linda jawap soklan msred tu ye :)

QueeN TerataI said...

msred.. kita sama x suka sgt beli on9 sbb x boleh nk pegang brg & tgk kualitinya.. hehehehe

err kena lg dgn msred... xpe2 setia ku menjawabnya walau lambat.. hehehe

aReLaN said...

tak pernah makan kat umbai walaupun kampung sebelah mak kat melaka & balik tiap2 tahun

Miss Nadya said...

umbai memang the best kot..:)

suka mamam kat sana..:)

cik Kartun said...

errr.. nk kene jwb kew =.='

deqla manjew said...

haishh... kena tag!! hee... tengs eh... nnti ada masa deqla jwb soklan2 mngarut msred tu.. haha.. =)

deqla manjew said...

ok da jwb da soalan tag msred tu.. hope berpuas hati. =)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno