February 03, 2012

BLOG PENYEMBUH SAKIT?

Assalamualaikum.....

Dah lama tak lepak kat sini, blog kesayangan msred. Semalam cuti, tak kerja. Menyelesaikan urusan yang perlu diselesaikan. Disebabkan semalam cuaca sangat panas, cepat saja terasa penat. Bila balik petang, hajat dihati nak update blog terpaksa dilupakan.

Hari ini pulak, dari pagi sampai petang sakit kepala. Lagilah tak ada daya nak update blog. So, petang ni msred just on FB. Itu pun sebab nak lepak kat blogger page, nak blogwalking.

Magicnya, baru singgah beberapa blog, terus hilang sakit kepala. Dah tak sakit langsung. Magic.

Agaknya sakit kepala ni sebab lama tak melayan blog kot. Rindu sampai sakit kepala. Hahhaa..... Ada ke kes macam tu? Sekarang dah ok. Nak blogwalking lagi.

Note : Exaggerating? Hheee.... Maybe.



- Posted using BlogPress from my iPad

35 comments:

..cik gugu.. said...

haha celik mata an lau mengadap bnde yg kte suka ;)

♥ Cik Zack's ♥ said...

hehehe rndu kt blog la ni ye. truskan bw. jom3 :))

aReLaN said...

hahahahah...bukan takkan blogwalking,blogrunning pon leh dah pasni.

Ainie Maydie said...

hehe...sakit kepala dengan kerja ke msred..

Cho Zila said...

samaler sekarangni dah makin tak sabar2 nak tengok blog sendiri ngan kawan2...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hiih,ada plak gtu ea..

tkecre ye kak..

Nyamuk Terbang said...

kiter kalau dmm pn ngadap blog trus xrsa demam

Kalamhati said...

waah itu sudah bagus..at least itu menjadi penawar sakit..=)

Ezad Skytech said...

hee..macam tu ye msred..buka blog terus ok..hee~

YaYaNsMuM said...

Jimat tu...takyah consume ubat... (^_^)

fRaMe+LenSeS said...

nadh doakan msred cpt smbuh. amin2.

Nalisa Syahira said...

lps ni kalau sakit , ngadap je belog , hehe /

Hanis MY said...

Odaijini msred...

Anak Wak Mail said...

haha,,kalau saya tengok komputer lama2 lagi la sakit kepala..haha

xila riston said...

aahkan bila nk baca buku sket pale sume, bila fb blog cergas semacam~

aRa ❤ aFiq™ said...

wah hebat.. msty blog ara pyembuh pyaket an an.. :P

Iffah Afeefah said...

bkn makin sakitke?

hik3

ღKekupuLangitღ said...

Ini perlu mandi bunga ni. :p

Woofer Storm said...

kdg2 main blog juga buat sy pusing sis.heheee

cik Kartun said...

bila bace blog org lain yg funny or bermotivasi wat kita kmbali normal hehehe :D

cinnamon.com said...

hebat juga penangan blog ni ye..mcm baca buku juga le..selak muka surat..ni klik..klik je..

QueeN TerataI said...

bole yemcm tu.. sakit kepala sbb dah lama x blogging? hehehe

♥e'in♥ said...

hahaha.. sakit2 pun leh on9 lg ye kak.. dok diam2 je mkn ubat rehat.. :)

maszull said...

assalamualaikum msred...pandaikan kepala tu bila bab blog jer hilang rasa sakit tu...:)

teha said...

tu petanda nak suruh sis rajin2 bw laa kot.. hihihi :)

faridah nazurah said...

heee bila mengadap blog semua sakit2 mesti hilang kan?

Aine Ainun said...

Salam Malam::
singgah sini=)\
salam kenal...

EyqaLuvender said...

ini buktinye blogger tegar...haha

Nelly The Strange said...

ada blog memang best !!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kekadang belog ne tempat releze tension

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

hehe...bagusnya akak aka kaki belog

ziraziz said...

buat something yg kita suka, of cos blh jd terapi..hehe..kalau msred lyn blog hari2, hari2 msred sht :P..

sailaaf said...

menulis blog umpama terapi. dan juga mengisi masa lapang.hehe

era kecik said...

wow! kalo gitu, sakit-sakit penawarnya : blogwalk .. haha :D

Anonymous said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno