February 13, 2012

ANGLE IN THE DEVIL'S SUIT

Assalamualaikum....
Semalam hari Ahad, bos kasi cuti. Apa lagi, ambil kesempatanlah pergi jalan-jalan dengan boyfriend-boyfriend msred. Pergi SACC mall saja, window shopping. Nak shopping poket tak berapa nak berisi.
Mula-mula pergi Thomas and Guy, gunting rambut. Dry cut je, RM 30. Tak berapa nak puat hati sebab yang potong tu nyonya. Msred tak berapa nak berkenan hasilnya. Tapi tak apalah. Malas nak fikir.
Lepas tu pergi MPH, belikan buku untuk boyfriend-boyfriend msred yang dua orang tu. Msred pun beli buku juga. Buat pertama kali, msred beli novel cinta melayu. Sebelum ni msred baca novel Sidney Shieldon, John Grisham. Novel yang bukan pasal cinta semata. Msred lebih berminat baca novel horror, mystery atau action daripada kisah cinta.
Ni pasal terpengaruh dengan kengkawan yang suka baca novel cinta. Lagi pu. Kebelakangan ni banyak cerita diadaptasi dari novel cinta. Ada yang best. Tu yang nak try baca novel cinta melayu. Nak merasa best ke tak? First try, msred beli cerita Angle in the Devil's Suit karya Kaseh Esmiralda. Pilih novel ni sebab tajuk dan cover dia yang tak berapa nak jiwang dan interesting.



Ada sesiapa yang dah baca? Best tak?
Note : Tak tahulah bila dapat start baca. Kat rumah dah ada 3 novel English yang belum dibaca.

15 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. bce novel eh kak ? ara ta minat bce novel.. tgk kwn bce mcm best.. tpi lau bce ta ph abes kot.. :D

LubLy said...

s0 cute..

Pendamba Mawar said...

post kat PM satu la

nurfauzi said...

dah baca ramlee awang murshid?

mas saari said...

lamanya saya tak beli novel camni...huhuhuuu

IntaNBerliaN said...

sy xpnh baca pulak..

H.J said...

window shopinf ok la..tak habis duit..hehe

**tak pe je dia merokok..nak buat macam mana kan..cuma nasihat skit2 je la..hehehe

Anum said...

x pernah baca lagi

Ezad Skytech said...

sy suka window shopping...haha...best2...

#novel...kurang baca sikit..eh..tak baca pun..huhu~

Ct Aja said...

tgk cover tu cam best jerk misred....

Typing Error said...

Salam..xbaca lagi tp mcm best tajuk n cover dia.nnt dah baca jgn lupa buat review keh. Klu best, leh beli nnt.:D

EyqaLuvender said...

kwn2 iqa ckp best..iqa pon baru plan nk beli novel ni...

Natasya Naslin said...

waa.. cam best =)
btmbah list buku nak dbeli =p

jap gi nk gi SACC MALL gak =p jom gi MPH =p

Iffah Afeefah said...

pnh tgk cte je

Eera Shera said...

sama la..sy pun suka bace novel thriller, misteri, horror tp novel bm la..paling layan skali ramlee awang murshid..best sgt!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno