January 30, 2012

WELCOME HANDSOME BOY

Assalamualaikum.....
Last week, hari Jumaat 27 January pukul 630 pm, my little sister Nazatul Amilin selamat melahirkan baby boy. Congrats Alin dan Alif for your newborn baby boy.
InsyaAllah akan diberi nama Ameer. Nama penuh belum confirm lagi. Still open for suggestion. Itu yang msred dan adik-adik yang lain sibuk bagi suggestion dan menghasut mama Ameer supaya memilih nama cadangan memasing. Seronok rasanya kalau ada orang guna suggestion kita untuk namakan anak dia. Bangga. Nanti boleh cerita 1000 kali dekat orang.
Hari Sabtu dan Ahad msred habiskan masa kat Sime Darby Medical Centre melawat baby Ameer. Eksaited rasa macam msred pulak yang baru dapat baby. Nak main dengna baby je.
Aduh.... Tak tahan tengok baby comel ni. Rasa macam nak buat baby sendiri pulak. Hheehee....
Oleh kerana newborn memang tidur 22 jam sehari, ashik dapat ambil gambar dia tidur je. Asal msred datang melawat baby Ameer, tidur je. Adik msred cakap dia suka jaga malam, siang tidur. Sabar je lah. Tak kan nak datang melawat baby Ameer malam pulak.
So, untuk awal tahun ini, inilah cucu mak msred yang kelima. Cucu lelaki yang kelima. Setakat ini semua cucu mak msred lelaki. Pening kepala mak msred tunggu yang pink pulak.

13 comments:

deqla manjew said...

tahniah msred... baby boy rupanya...cumel sgt.. =)

LubLy said...

akak..kuat btl gen lelaki kan..
neway c0ngrate utk semua yg tlibat dgn khadiran 0rg baru nieh yek kak..

mizzkechique said...

comel!!! nk geget² cuping telingan dia leh.. eh?? hahaha

eyqa amin said...

coming so0n baby girl from msred. heh :D

btw, congrate to sis msred :))

aReLaN said...

dah 5 orang.leh wat satu team futsal dah tu.hahahah

N'yue said...

comel baby :)

saffiya_aleesya @ echa said...

tahniah buat ur little sister sebab dapat baby boy..mak ms red kena sabar tggu cucu pompuan plak..

Anak Wak Mail said...

tahniah,,hehe,,comel baby boy ni..

saya pon nak suggestkan dia nama boleh??

ameer khan..hihi..;)

MaryaYusof said...

Salam msred,

Comel ye!

Bagus dpt anak2 lelaki rmai boleh jaga kite... :)
Tp klau dpt 'pinky' bole jd kwn :)

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Tahniah!

era kecik said...

comel >.<

Ezad Skytech said...

tahniah buat ur little sister ye msred...:D

Iffah Afeefah said...

yeah baby boy

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno