January 10, 2012

SURAT CINTA YANG PALING MENYENTUH HATI

Assalamualaikum.....
Semalam Iffan Daniel demam sikit, dan cukup gagah nak pergi kindy jugak. Balik dari kindy tengahari, dia dah ok sikit. Suhu dah turun. Cuma badan lemah sebab penat pergi kindy dan makan pulak sikit saja.
Msred terpaksa ot semalam sampak pukul 8 pm, tak boleh elak. Kesian Iffan dia kurang sihat msred tak dapat teman dia. Rasa bersalah juga.
Tapi bila msred balik kerja, Iffan bagi msred surat cinta. Terbaik. Inilah surat cinta paling best msred pernah dapat.
First time Iffan buat sesuatu yang sangat sweet macam ini. Memang rasa macam dapat surat cinta. Happy sangat. Terharu. Rasa macam nak frame kan je surat ni. Walaupun dia tulis nama msred dengan 'z' yang terbalik, tapi tak kisah lah. Tetap surat cinta yang paling best.
Korang ada?

16 comments:

LINDAHERY said...

so sweet ... jelous laa... :)

Anum said...

wow..... sweetnya

cinnamon.com said...

framekan aje,boleh buat kenangan utk dia bila besar nnti..tunjukkan tulisan tgn dia yg semestinya jujur,dr jiwa anak2 yg masih suci..

selalu juga dpt yg coretan begini drp anak2..mmg sweet sgt..

MaryaYusof said...

Tak ade... tak sabar nak tunggu surat cinta jgk... touching pulak bc entry ni ;)

fazrulnoor said...

kami org x de? jelez la ni..anak kami org x le tulis surat cinta lagik.. :)

Anak Wak Mail said...

iffan ni anak msred ke atau anak buah??

hehe,,sorry tak tahu.

untung msred..;)

Cikpuan rara said...

heheheh mcm mana boleh terbalik tulisan nya tu.hehehe

ainraus said...

alaaaa. saya tak ada. ;)

Iffah Afeefah said...

xde lg

nk jgak

saffiya_aleesya @ echa said...

sweet jer kan..luahan hati budak2 memang sangat jujur..

littledolphin said...

hehe comel je. :)

Ezad Skytech said...

alaa...sweetnya...:D

KaK LimAh Si SupiR said...

sweet ny iffan ^_^

Jaa said...

so sweeet.......simpan buat kenangan

Juliet_iRa~" said...

xde...huuu..

;p

sweetnya iffan..nama akk iza ek?

aimie amalina said...

weeee
ni jeless ni akak
sy x penah dpt surat cinta spjg hdup sy kak
wuwuwu

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno