January 31, 2012

SALAH KAH SAYA SUKA KAT DIA?

Assalamualaikum....
Dalam i pad saya ada wallpaper gambar dia. Saya download clip cerita dia. Beli tau, bukan free. RM 20 untuk 50 episod.
Bukan saya saja suka. Iffan, Ian, Iman pun suka dia. Saya cuba cari stuff toy gambar karakter dia tapi tak jumpa. T shirt ke, key chain ke, beg ke atau apa-apa produk berkaitan dia tak jumpa. Kalau jumpa saya mesti beli (kalau tak mahal sangat).
Saya suka layan cerita dia. Setakat ni tengok dua tiga kali pun belum bosan lagi. Dia cute, pandai, kelakar dan baik hati. Kalau lah dia sudi keluar dengan saya, saya bawak dia pergi tengok wayang. Pergi playground, kedai buku. Lepas tu bila dah lapar pergi makan mekdi. Mesti best.
Saya sukalah kat awak.



Salah ke saya yang dah jadi mak budak ni suka kat dia?

19 comments:

N'yue said...

ahahahahahah....xsalah sis..he3

Umi Anaan said...

pocoyo kan?

Azzah said...

wujudkah dia?..:)

nazirah said...

eh tak salah la. jiwa mst mude hee ;)

LubLy said...

agent oso kan nieh kak..
kui3..

EyqaLuvender said...

pocoyo!!!
haha...tomey je msred ngn anak2 ni....heeee

QueeN TerataI said...

hahahah kelakar la msred.. comel jer... x salah pun msred.. sukalah apa saja.. heheheh

YaYaNsMuM said...

comelnyeeer!slm perkenalan...:)

nurfauzi said...

RM 20 untuk 50 episod ye?
CD dia ade jual tak?

Bapak budak ni suka angry bird. takde masalah pun.
Juga masih baca komik walau usia hujung 20an

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam...morning sis iza. eh, tak salah pun. maera pun masih minat tgk spongebob.rasenye sampai bile2 pun minat tgk karun jgk.boleh release tensen. =)

cik bunga said...

eh eh..sy pun minat ngn die,. kdg2 lebih dr anak lak..heheee

Anum said...

x salah hehe

fazrulnoor said...

wahhhhh..share la

teha said...

oh . awk xsalah.. haaha !

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak2 mmg kena teman anak2 tgok carton..walau akhirnya hanya tertidur kat tepi hehe

pena rozie said...

hi...hi...hi... memang x salah

maszull said...

assalamualaikum msred...x ada salahnya jika kita suka sesuatu walaupun kita dah jadi ibu...:)

teratak hati said...

comelnye..hehe..kelakar la msred ni,minat katon rupenye...:)

eyqa amin said...

anyonyonyoooo~~~~

salah laaa lo ms.red x kongsi ngan me. hukhuk >,<

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno