January 13, 2012

PENING FIKIR TITLE ENTRY INI

Assalamualaikum....

Anda yang bekerja mesti best hari ini sebab last kerja, esok dah weekend. Cuti. Boleh tidur sepuasnya, boleh dating, boleh shopping, boleh balik kampung, boleh...... Macam-macam lah aktiviti kegemaran yang boleh dilakukan.

Msred?

Sekarang ini masih di pejabat, terpaksa ot sampai pukul 8 pm. Dan esok hari sabtu, kenalah rajin kan diri untuk ke pejabat, kerja dari pukul 8 am ke 5 pm.

Dah lah balik kena kerja shift malam pulak, jadi surirumah. Uruskan rumahtangga. Terasa penat. Sedang cuba sedaya upaya untuk tidak mengeluh.

Note : Otak dah penat, tu pasal tak leh fikir dah nak letak tajuk ape entry ini.
Note 2 : Nak tanya, Supplement apa yang boleh bantu tambah tenaga?

- Posted using BlogPress from my iPad

17 comments:

Pendamba Mawar said...

padatnya jadual.. tetapkan minda leklok msred.:)

Kalamhati said...

huhu besar pahalanya seorang isteri yg bekerja dan kemudian urus rumahtangga wlupun penat..=)

Selendang Merah said...

wah padatnya..kena pandai bgkn masa...kesihatan kena jaga jugak yew kak

..cik gugu.. said...

tugas kte sbg pmpn ta pnh selesai ;)

Iffah Afeefah said...

mmg byk tggungjawab kan kak kan

aimie amalina said...

aduhaiii
sian akak, tap sy kagum dgn org cm akak, dah la keje, pastu nk urus rumah lagi..huu :))

supplement ape?
byk kak, antaranya Munavie tu, mak ckp okeh :)

kalo mimi ni, still makan scott emulsion..kikiki :))

KaK LimAh Si SupiR said...

pdt woo jadual msred..xpe2, nt ad freetyme rest puas2 ckup2 tau

aRa ❤ aFiq™ said...

tanggungjawab an kak.. na uat cane :)

eyqa amin said...

msred mesti kena kuat..utk msred & family tersyg..pengorbanan sekarang...masa depan..kebahagiaan..insyaallah :))

♥e'in♥ said...

esok e'in kena dtg keje.. kire keje ganti sbb CNY cuti seminggu.. huhu..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

yup tanggujawab pada kerje dan family...memang letih tapi tak baek mengeluh minum lah kacip fatimah penambah tenaga...hehehe saya pun cmtu jgk..blik opis settle rumah dan anak2...

Hawa Ahmady said...

tak apalah.. bersusah-susah dahulu dan bersenang-senang kemudian.. take care.. :)

ainraus said...

hihihi. ain pun selalu blurr nak letak tajuk entry. ;)

Cik Jannah said...

yeayyy. cuti. tapi kesianakak. chaiyokk akak!

QueeN TerataI said...

hari sabtu saya pun keja msred.. tp sampai kul 1 je. errr supplement eh.. saya pun sdg mencari supplement yg sesuai ni msred...

Zul Fattah said...

xpe kak.. uruskan benda yg penting dulu.. ambil masa tu..

pasal suplement tak tahu r.. minum air kosong banyak2 kot.. itu pun ok r.

Juliet_iRa~" said...

wahh akk!mmg pekerja kesayangan bos la ni..heee :)

kerja baik2 kak..dah nak habis waktu kerja da kan?hee..

nt rehat puas2..sian akk..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno