January 27, 2012

NAK DAPAT BABY

Assalamualaikum.....

Seronok sangat nak dapat baby. Ketuban dah pecah, dah on the way ke hospital. Tak sabar nak tunggu baby lahir. Bertambah meriah lah keluarga besar msred.

Tak sabar nak cubit pipi baby. Tak sabar nak gigit tangan gebu dia. Tak sabar nak borak-borak dengan dia. Tak sabar nak ajar dia panggil Aunty.

Doakan adik msred dan baby selamat boleh?

Note : Tiba-tiba rasa nak balik nak pergi hospital. Tak nak kerja boleh?


- Posted using BlogPress from my iPad

18 comments:

Cikpuan rara said...

haip jgn.keje dulu.hehehe.tahniah buat adik akk.

Redbloodsnow said...

wahhhhh....dh ada org baru dlm family ek. tlg cubit pp dia sekali utk zie ek. hehehe

Cho Zila said...

tahniah dapat anak sedara lagikan... memang best cium bau baby...

:: Mrs.Eady :: said...

semoga semua nyer selamat amin..

Iffah Afeefah said...

ingt akak

br pelik sbb akk xcite sal ngndung pon hehe

mizzkechique said...

apa kata msred lak dpt baby.. sy nk cubit pipi baby msred.. :P

Puan Kutu said...

semoga selamat semuanya..dh bersalin ke?boy or girl?

Nelly The Strange said...

nelly suka baby ! comel !! lembut je . haha

ziraziz said...

semoga semuanya selamat..

bt baby: welkom to our world.. :)

nazirah said...

wah tahniah untuk adik msred
semoga semuanya selamat ;)

aReLaN said...

waaaaa...bla la nak ada baby sndri ni.nak jugak

Anak Wak Mail said...

tak sabar jugak..haha,,nak tengok pic baby tu nanti..jangan lupa letak sini ye msred!hehe

deqla manjew said...

wahh.. nk dpt ank buah baru! tahniah... moga semuanya selamat.

QueeN TerataI said...

ingtkan msred yg nak bersalin td.. hehehehe semoga semuanya selamat

KuNanGKuNanG said...

wah..tahniah tuk adik msred...leh la nnti cium by puas2.

ILA HonEyBuNNy said...

nak tgk baby sis...

mesti comeiii..sabar2...kerja dulu kak..heheh

anismelon said...

ingt ke akak yg n timang baby..mudah2an selamat adik akak toh..:)

Juliet_iRa~" said...

hee..tunggu habis keje la kak..;p..

dah bersalin ke kak?baby ape?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno