January 04, 2012

MAK LEBIH MENGADA DARI ANAK

Assalamualaikum.....

Pagi tadi waktu hantar Iffan Daniel ke kindergarten, lepas salam dia dan cikgu, msred terus lah ke pejabat. Tak dapat nak tunggu, semalam waktu sessi suai kenal dah tunggu.

Iffan Daniel memanglah exited, suka nak jumpa kawan-kawan nak main. Dia ok je, tak ada nangis ke takut ke. Handsome je dia dengan uniform dia.



Tapi, mama dia pulak yang layan nak genang-genang air mata masa nak tinggalkan Iffan. Over pulak layan perasaan. Mama dia masa first day masuk sekolah dulu tak ada nangis-nangis. Bila hantar anak sekolah pulak nak layan nangis. Mengada.

Pst.... Ni rahsia. Jangan bagitau orang mama Iffan nangis masa hantar dia kindergaten tadi.


- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Anum said...

alhamdullilah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

faham perasaan msred :)

KuNanGKuNanG said...

hensemnye dia..budak2 skrg xcam zaman kite dulu..nangis2 takut nak tinggal kat sekolah.skrg budak2 relx je..he3

Ezad Skytech said...

mama Iffan yang emo terlebih ni...haa..macam mana tu msred..? hee~

Cikpuan rara said...

mak jgn lebih2 oke.heheh

aReLaN said...

hahaha...sbr ye mama iffan.nnt2 tu biasa la.klu hri2 nangis lps htr iffan,tak pasal2 banjir.

Cik Muda said...

ololololo.....comey mama iffan.,,~

Marina said...

teringat plak kat anak buah marina...ape citer dia first day ke taska..

QueeN TerataI said...

heheh dah x jd rahsia dah nie... mama iffan ni touching lebih ni.. byk tgk citer ombak rindu yer? hehehehe

cik Kartun said...

huhuhu kejap je uh.. balik t peluk iffan bwh ktiak balik yew hehehe :D

aimie amalina said...

hehehehe
alolo
x pe..sy simpan rahsia akak
hehe
kalo anak x nanis
mest mak ye yg nanis
hehehee

maszull said...

assalamualaikum...cian nyer anak x nangis mak plak yg nangis...:)

:: Mrs.Eady :: said...

rasa nyer ku antara mak mak yang bakal begini..heheheh..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno