January 26, 2012

MAK BUDAK PERASAN MUDA

Assalamualaikum.....

Sekarang ni ada rutin baru. Setiap malam lepas hero-hero tidur, msred akan melayan cerita-cerita melayu kat @tonton.com. Aishiteru, Vanila coklat, Ariana Mikhail, Dingin Lavender. Semua best. Dah start follow dah tak boleh tinggal dah.

Tapi yang paling best, bila melayan cerita orang muda yang dibuat pun untuk orang muda ni, automatik terasa diri macam orang muda remaja gitu. Perasan macam baru belasan tahun, sweet 17.

Dah lah kat pejabat kawan dengan orang muda je semua. Bukan sebab memilih kawan nak dengan orang muda saja. Kat pejabat memang ramai adik-adik, dari yang sebaya dengan atau lebih tua dari msred. Itu yang buat msred selalu terasa dan perasan muda je.

Sampai kan orang ingat umur msred ni 25 tahun. Padahal dah plus lagi 10 tahun dah. Haha.... Jangan menyampah dengan msred ok. Kalau nak nampak muda, petua dia kawan dengan orang muda dan minum air suam banyak-banyak.


- Posted using BlogPress from my iPad

20 comments:

Azzah said...

azzah pulak kawan ngan orang tua,muka nampak tua?dangggg!..he..he

Citarasa Rinduan said...

alamak ayu kawan dgn pekerja indon ayu..

skrang ayu jadi apa agaknya ya??
heheh

Cik Ila said...

Takpe kak msred,sbnrnya tua atau muda tu bergantung kt kita jugak..kalau dia dh set dlm kepala yg kita ni tua..so,tua la jawapnya kita..Tp kalau kita rasa kita muda..kita akan kekal muda,walaupun angka pd umur tu dh bertukar.. ;)

cik bunga said...

betul tu misred, kita akan ter'reflect' ngn p'sekitaran kita.. suke2

Edy Fee said...

lpas ni setangki air minum..kes nak muda

KaK LimAh Si SupiR said...

nk minum air byk2 n nk kwn dgn budak2 j laaa :P
bru nmpk mke kiut2 mcm bdk2..ahaa

mira maisara said...

awet mude la br cool..hihi

aimaniman said...

yupp nampak macam muda je lagi.. tu la untungnya kalau dapat aura orang muda, kita sentiasa terasa muda,.. tp memang bukan terasa le, akak rasa memang tuan blog ni masih muda...

Juliet_iRa~" said...

hee setuju tu...+ sll senyum, ketawa utk kekal awet muda..ahaha :)

Woofer Storm said...

sis nampak muda je pun..

#sy baru 24,tapi nampak mcm 44 dah ni..stress memanjang..heheee

cik Kartun said...

citer tu memang best gak la. tapi dah x brkesmpt agi nk tngok =.='

Mishter Izwän said...

wahhh, msred nombor je meningkat, tp jiwa tetap gigirl lagi erh,

Bobo said...

35? tp betul lah nmpk cam bawah 30 lagi hehe :)

eyqa amin said...

kebabomb!!
msred still muda remaja lar :p

mak budak yg muda. hek

umur bukan segala-galanya taw~~~

oli-go said...

hahhaha...awet muda...

Redbloodsnow said...

pssttt msred, kalau hidup dikelilingi org muda.....tu yg awet muda semakin awet tue taw..hiksss :)

mizzkechique said...

awet muda tuuuuuuuu...

mama maman said...

Kita layan gak cite2 tuh.. takde la rasa muda sgt... tp sweet kann..

Puan Kutu said...

nmpk awek muda gak. msred dh pangkat kakak dah rupanya.hehe..

alia zainol said...

kawan ngan budak2 muda? oke =)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno