January 15, 2012

KERANA RASA BERSALAH

Assalamualaikum....

Minggu lepas, setiap hari msred kena kerja lebih masa sampai pukul 8 malam. Balik, lepas mandikan Iffan, Ian dan Iman dan make sure they take their dinner, msred akan paksa dia orang tidur. Tak dapat nak main-main dengan dia orang. Hari Sabtu pun kerja.

So, untuk menghilangkan rasa bersalah msred sebab kurang spend time dengan dia orang, walau pun msred ada banyak kerja rumah nak dibuat (lipat baju seminggu punya stock) dan sangat malas nak keluar, msred bawa juga dia orang keluar. Dekat Shah Alam saja. Lunch di Section 3 then pergi window shopping di Plaza Masalam, Section 9.















Window shopping la sangat. Heheee..... Semua dapat something.

Kenapa agaknya budak kecil suka naik kereta ni? Walaupun tak masukkan syilling dan kereta ni tak bergerak pun, dia orang tetap suka naik. Msred pun tak tahu apa nama benda ni. Ada ke sesiapa yang tahu apa nama kereta ni?

Lepas dah penat dan dah habis duit, kita orang pun balik.

Note : Hati automatic rasa happy dan bahagia bila tengok Iffan, Ian dan Iman happy hari ini.

- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

cik Kartun said...

seronok nye mereka.. jenjalan :D

ZalinZalina said...

Sama la kita dok Shah Alam :)

fazrulnoor said...

Betul la. Adam pun suka naik kete tu

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Afiq pun suke naik kereta tu kalau pegi MALL tapi kalau masuk duit bende tu bergerak nangis2 nak turun..perasaan ibu memang bahagia kalau tgok anak gumbira..

Iffah Afeefah said...

susa bila tnggungjwb da byk kn kak

Anak Wak Mail said...

comelnya anak msred..;)

apa nama benda tu eh??kereta bergerak??kereta berlaku??haha

Pendamba Mawar said...

kereta...kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke sekolah..hahahaha

Azzah said...

walaupun busy tetap spend time yg berkualiti utk mereka kan?

MaryaYusof said...

Salam misred,
Teringat during my working years dulu, hujung minggu baru bole layan kerenah anak..hari2 biasa balik kemas2, masak, mkn terus tdo...
Anak sy pun suke naik permainan tu klau pergi shopping mall... seronok agaknye ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonoknya depa ea..

jalan2..

aimie amalina said...

aduhaiii :))

gembirenye tgk..hehehe..bagusla akak ni.. :))

saya harap sy akan jadi cm ni jugak kalo jadi ibu nnti..heheeh :))

yela..ibu mesti cm ni kan, mesti die nak jugak yg terbaik walau die bizi cm mane pon..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno