January 16, 2012

KEKASIH MACAM ADI PUTRA

Assalamualaikum.....

Rasanya ramai yang setuju, tak salah kalau nak memilih boyfriend. Kita kena lah memilih, tak kan nak tangkap muat saja kan? Mesti ada ciri-ciri tertentu pada dia sebelum kita terima dia jadi boyfriend kita.

Saya suka kalau boyfriend saya.....

1. Ada rupa..... Tak perlulah handsome sangat macam Brad Pitt, cukuplah kalau sedap mata memandang macam Adi Putra.

2. Ada suara..... Tak perlulah kalau nyanyi suara romantik macam Anuar Zain, dapat sedap macam Adi Putra pun oklah.

3. Ada gaya.... Tak perlulah badan taugh berketul-ketul macam Aaron Aziz, dapat yang sedang-sedang macam Adi Putra pun dah seksi dah.

4. Ada harta.... Tak perlulah kaya raya macam Datuk K, dapat yang sederhana macam Adi Putra pun dah rasa terjamin.

5. Ada pangkat.... Tak perlulah tinggi sangat macam Barack Obama, dapat pangkat Pelakon Pembantu Filem Terbaik macam Adi Putra pun dah cukup dah.

Note : Adi Putra memang best, tapi yang paling best mestilah mr boyfriend msred. Banyak benda yang mr boyfriend msred ada Adi Putra tak ada.

- Posted using BlogPress from my iPad

17 comments:

Anak Wak Mail said...

hahaha,,saya pon sama,,tak yah hensem sangat,,macam adi putra pon dah ok dah..:P

NisaAdnan said...

AMBOI MINAT BEBENOR MSRED DGN ADI PUTRA NI. HEHE

Pendamba Mawar said...

mr boyfriend ada msred.. adi putra xd.hehe

deqla manjew said...

setuju, Adi Putra mmg hensem. untung wife dye, tp camne pun incek suami jugak di hati.. eh mestilah kan.. ehehh

myzamar said...

semuanya mcam adi putra..ardi wiranata de..nak x...hehehe

QueeN TerataI said...

wah.. ni peminat adi putra ke nie??

Rtp Farra Arisha said...

yours is always the best for yourself! hehehe. adi putra lakonan serta penampilannya mantab!

LINDAHERY said...

wakaka...kita pun dah minat dgn adi putra... :)

yua said...

bila baca entry ni, tetiba terasa minat kat adiputra hehe :)

lieynanilaz said...

ni mesti kamu peminat ady putra...hehe.

diana said...

ady putra tu yang cerita tanggang tu ye??yang lagi sorang tu sapa ye?/ada putra2 jugak nama dia..

Azzah said...

dapat mcm adi putra pun x apa dah.tapi azzah dapat yg mcm Aaron aziz pulak..:)

Iffah Afeefah said...

ske adi putra gak

aaron lg ske hehe

aReLaN said...

amboi2.bukan maen lagi eh.ala...ciri idaman tupon kadang2 letak tepi kalau hati dah berkenan kan.hehehe

Juliet_iRa~" said...

heee..asal blh membahagiakan kita pon dh ok kan kak..:)

LubLy said...

adi putra terbaekkk..tp ada lelaki yg lebih lebih terbaekkk dr dia..

budak beso said...

minat gak la ady putra tp abg syg juga ttp di dalam hati..ecehh..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno