January 03, 2012

DIA BARU NAK MULAKAN HIDUP DIA

Assalamualaikum....

Hari ini,pagi ini, permulaan tahun 2012, Iffan Daniel buat pertama kalinya dibenarkan oleh mamanya untuk menghadirkan diri ke kelas tadika. Sebelum ini mama dia tak benarkan sebab mama dia takut nak lepaskan dia ( mama dia tak nak mengaku yang dia takut nak lepaskan Iffan Daniel pergi sekolah sendiri ).

Iffan Daniel sungguh eksaited. Pukul 630 am dia dah bangun walhal jam loceng dia mama kunci pukul 7 am. Pukul 715, lepas breakfast Iffan Daniel dah sibuk ajak mama dia pergi sekolah walaupun sekolah start pukul 800 am.



Untuk tidak menghampakan Iffan Daniel, mama dia pun bawa lah dia ke tadika lebih awal dari perancangan. Waktu sampai di tadika, belum ada sorang student pun yang dah sampai. Cikgu pun baru sampai.

Bersambung.....

Note : Betul ke ada sambungan?


- Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

Anum said...

sambungan please

WANDA said...

alaaallaaaa comelnyaa...dah g tadika..hehehee

cinnamon.com said...

anak kak Muhammmad pun akan bersekolah tadika esok,kecik sgt bdn dia...rasa tak sanggup nak lepaskan..dlm hati kata boleh ke? boleh ke?kakak n abgnya pun mcm tu juga..kita yg lebih risau,diorg relax je..

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Tahniah pada Mama Iffan sebab berjaya lepaskan anak dia...
Hehehehhe

nurfauzi said...

dia semangat tu, bangun pagi, mandi, solat subuh, sedia awal.
teruja nak pergi sekolah.

Cikpuan rara said...

hehehe xpe.yg penting semangat!

Anak Wak Mail said...

wahhh,,,rajinnya dia,,tak sabar betol dia nak pegi sekolah..;)

QueeN TerataI said...

baguslah kalo dia semangat nak ke sekolah.. budak bijak!

Iffah Afeefah said...

bgsnye die smgt nk g skola

mama pon jgn la halang kn

aimie amalina said...

heeeeee
bagusnye die
x takot pon nak g sekolah
ibu, yamaw sedih2, iffan nak pegi belajr ni
hhehehe :))

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno