January 21, 2012

CARA NAK SAMBUNG MIMPI?

Assalamualaikum.....

Siapa kena kerja time cuti Chinese New Year ni? Msred la..... Ada lagi yang kena kerja raya ni? Enjoy k. Hahaaa....

Nak tanya you alls. Mesti pernah tengah syok-syok mimpi benda yang best, contohnya tengah mimpi bersanding dengan Aaron Aziz ke, tiba-tiba terjaga dari tidur. Tak sempat nak habiskan mimpi indah tu. Geram tak? Hheee....

Pernah tak you alls sambung balik tidur dengan harapan dapat sambung balik mimpi indah kita tu? Lepas tu rasa frust sebab walaupun dah tidur balik tapi tetap tak dapat sambung mimpi best tadi.



Mesti ramai kan? Walaupun rasa benda tu macam tak betul je tapi tetap nak buat. Termasuklah msred.


- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

Azzah said...

Azzah pun pernah tido balik sbb nak sambung tido terutamanya mimpi best tapi kalau mimpi menakutkan,azzah akan sedarkan diri cepat2..takut..

zzanyy said...

Samalah! Selalu nak cuba sambung tapi tak boleh. Yang sambung selalu mimpi yang seram2.. =(

QueeN TerataI said...

hehehehe.. kalau mimpi buruk sure xmo tido balikkan?

myhatiku said...

aha..same lah ;p
mmg frust mmg mimpi x tersmbung..x pun,tgh mimpi2 best org kejut..adehh

Rosalia said...

mmg terfikir jgk. tpkn kdg2 boleh smbg aw.hahhaha

Pendamba Mawar said...

baru je buat tadi.hahaha

Zaza Fakharuldin said...

btuuull. kdg2 tu sye harap sgt mimpi sye akan bersmbung. hihi

KuNanGKuNanG said...

tp sy slalu mimpi yg bersambung ni mimpi yg xbest...huhu

Mishter Izwän said...

ade erh org cam tuh, abes kalau mimpi yang takut2 ade tak yg nk smbung balik. hahaha

yad'z said...

huhu... kadang2 tak mintak pun mimpi tu datang balik atau bersambung.. pernah mimpi tu datang sendiri... macam satu perjalanan cerita.. =)

Nurul Lie said...

Cara dia senang ja..tepok bantal sambil 2 ingat ending mimpi terakhir tu....sambil fokus...sebab saya banyak kali boleh sambung mimpi....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno