January 10, 2012

BABY IFTI INSYIRAH

Assalamualaikum....
Minggu lepas hari Rabu 4 Januari 2012, my Sister in Law, Nor Azizan selamat melahirkan bayi pertama, perempuan seberat 3 kg di Hospital Sungai Buloh. InsyaAllah, bayi pertama mereka ini akan diberi nama Nor Ifti Insyirah. Nama yang indah dan bayi yang sangat comel.
Msred dah pergi melawat baby Insyirah di hospital Sungai Buloh. Seronok dapat anak buah baru. Rasa macam dapat anak sendiri juga. Tengoklah pipi dia yang chubby tu, rasa nak gigit-gigit.
Bila pegang baby ni, adalah timbul rasa nak ada baby lagi. Tapi di atas beberapa sebab, kena lah tangguh dulu. Kalau ada rezeki nak dapat nombor 4, ada lah. Kalau tak ada, Dia maha mengetahui.
Tahniah buat my SIL dan suami. Sekarang ini my SIL sedang berpantang di kampung halamannya. Maka, tak dapatlah msred jumpa baby Insyirah sampai ibunya habis berpantang. Tengok gambar saja lah.

17 comments:

Anum said...

comelnya

COOL RC STORE said...

cute baby! follow u :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

comelnyer suka bau bby baru lahir...wangiii...

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..tibe2 teringin nk pegang anak sndr..lllalala :P

fazrulnoor said...

Wahhhh tahniah kt family

Mohammad Thaqib Mohd Zaki said...

Besar nanti jadi anak gadis yang comel dan baik budi pekerti yaa. Amin. :)

lieynanilaz said...

tahniah!!...baby yg comel!!

QueeN TerataI said...

alalalala comelnya baby... Queen pun x sabar nak tunggu anak buah kembar yang bakal lahir bulan 3 nnt... teruja sgt sbb kembar...

Jaa said...

ala comelnyer dia....nama pun sedap..

Juliet_iRa~" said...

sedap nama baby..hee

baby mmg comel..grrr :)

♥e'in♥ said...

alahai.. comelnye.. tetbe teringin nak ade anak sendiri.. oooppppsss!

Kalamhati said...

comelnyeee..tahniah utk SIL msred!

aReLaN said...

sedap betul nme dia.kak red ble nk tmbh???hehehe..ble la sye ni nk timang baby sndri.hmmm

cinnamon.com said...

betul tu,bila tgok org lain ada baby kita pun rasa mcm nak..


comel..sgt

aimie amalina said...

alolololo
gebuuuu
tomeiii
gerammmnyeee
hehehe :))

zana said...

baby yang comel... ifti insyirah! sedapnya nama... maksud nama insyirah tu pun indah... =)

eyqa amin said...

hoyeay..pasnie turn msred lak..heh

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno