December 07, 2011

GOOGLE + UNTUK MSREDCHEESECAKE DOT BLOGSPOT

Salam you alls,
Sekarang ni makin ramai blogger yang buat page Google + untuk blog mereka. Ada yang kata nanti button follower akan dimansuhkan (rumors, tak tahulah sejauh mana kebenarannya). So bolehlah jadikan button Google + sebagai pengganti button follower.
Msred baru buat page Google + untuk blog msredcheesecake ni. Inilah page msred, yang kat sebelah kanan di bawah Nuffnang Ads. Kawan-kawan bolehlah klik untuk follow page msredcheesecake kat Google + ni yea.
Di Google + page ni ada update stream lebih kurang macam Facebook. Kita boleh update status, update entry blog dan tinggalkan komen. Msred pun baru saja nak belajar guna. Rupanya lebih kurang macam ini kalau di view melalui Google I Pad.
Jom kita saling follow di Google +. See you there.

57 comments:

Anum said...

jom2

cik Kartun said...

adeyhh..makin maju lak. pening klu semua nk bukk :)

:: Mrs.Eady :: said...

ooo...gitu ke?hurmm...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ad yg kata,lau kt delete gmbr kat google + tu, t gmbr kat blog akn ilang..xtaula..

pena rozie said...

ooo...br tau

KaK LimAh Si SupiR said...

ohhh no..maken poning den d bwat bnde2 mcm ni =_=

Iffah Afeefah said...

blom berminatla

kotak bulat said...

da folo google+ da..hehehe

Juliet_iRa~" said...

ira xbuat lagi..huu..

pening da sbb byk sgt..wuuu

aReLaN said...

mlsnya nk buat.fb pn xterlayan.ni kn lk nk tmbh ngan google+ lk.hmmm

fRaMe+LenSeS said...

Nadh da wat. tapi tatau nak guna. huu. T.T

nazirah said...

wah... ada da email ni tpi tak berapa reti la nak pakai hee ;)

Anak Wak Mail said...

wah..dah bergoogle plus!bagus2x!!

Citra NaniZam said...

akak da de G+ page tu tapi camna nak letak badge dia kt blog.. bole bg tutorial x dear..

Selendang Merah said...

sm x wat lagi..nanti sm wat sm follow kak yew..

Munnafendy said...

dah add to circle =)

QueeN TerataI said...

done!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh bnyknya benda..sedangkan twitter dan fb pon sy masih fail nak guna..

Ct Aja said...

adeh...baru tau sy..macam mane buatnye akak...

♥e'in♥ said...

yeke nie? e'in kena wat gak nie..

mohdhazlan Dreadlock said...

nk buat gak ah ,...

Tasha said...

saye sudah,hehe

glamer ade kat printscrin!hehe

era kecik said...

era takde g+ lah msred.. :(

teratak hati said...

belum ada kesempatan nak buat google+ tu..

teratak hati said...

belum ada kesempatan nak buat google+ tu..

Ezad Skytech said...

jom3..bergoogle+ pulak ye msred...hee~

Woofer Storm said...

mcm best je ni..nak buat gak la.hehee

Yatie Awang said...

follow follow

IntaNBerliaN said...

sy x reti sgt pasal google + ni..

aRa ❤ aFiq™ said...

t ara follow msred.. skunk line mcm apa ntah.. huhu

aRa ❤ aFiq™ said...

t ara follow msred.. skunk line mcm apa ntah.. huhu

fierul said...

wahhhh btambh lgi kelbhan yang ada pda blog :)

Nyamuk Terbang said...

eh dh buat tpi lupa password
#kbai

ahsfantasy24 said...

Menarik..
ada masa nanti nak buat jugak laa..
hehe :)

rara pinkmafia said...

akk buat tutorial button tu.nk letak kt blog cane.

anismelon said...

makin maju makin anis xgeti nanti..weee

Pendamba Mawar said...

tak faham PM apa g+ ni

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehhe k

Citarasa Rinduan said...

kebaikkannya apa ya??
macam best.. ayu nak gak.. tapi kurang faham tutorialnya..

Hanis MY said...

wah sy br tahu pasal google+ ni...

H.J said...

nampak susah je ni

Juliet_iRa~" said...

nt nk buat la kak..

pss : best kak cable car tu..sbb laju da..ada aircond lagi..:)

Juliet_iRa~" said...

nt nk buat la kak..

pss : best kak cable car tu..sbb laju da..ada aircond lagi..:)

Hariszzz said...

adei... kena aktif kat g+ pulak... fesbuk ngan blogger pun tak terbawak ayayayaiii....

Woofer Storm said...

bz nampak?ehhe


dah buat n follow G+ tu.heheee

siti kektus said...

tak buat lagi. macam malas pon ada. hehe

Abg Stalker said...

sy ada google + ni tp x pndai la nk gn.cm malas nk stdy dia.hehe..so smpai bila2 pun x thu gn.HAHAHA

El-Janna said...

amboi.. ala.. nak buat jugak.. takut jugak kalau dah xde:(

EZAN IDMA said...

oh ye ke nak mansuh

EmpayarUtama said...

ada + tu tatau guna laaa

teha said...

kite xde lagi.. hehe

Rtp Farra Arisha said...

entahlah, i'm not in good mood to create this. but sometimes, i feel myself ketinggalan dalam hal ini. will do this later..:)

Areliff said...

dahh wat tapi tak reti gune hehehe camne nak add2 ni

fazrulnoor said...

x reti tp mahu

aleen aiden said...

adeh...nampak sgt alin nih tertinggal ketapi.baru nak up twitter,dah sampai medium lain pulak mcm google+.
keh3

✿Dear Yayah✿ said...

cemane nak letak google + ni kat belog kak?

aimie amalina said...

heeeee
mimi x explore lag ni kak
nak kene explore gak ni
hehehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno