November 05, 2011

THANK YOU TO LA SENZA AND NUFFNANG

Salam you alls,

Dah lama blog msredcheesecake ni sunyi daripada kehadiran CPM campaign. Bila tengok kat Nuffnang, tiba-tiba perasan ada satu CPM campaign yang akan menghasilkan BE bila dah habis campaign tu nanti. 

CPM dari La Senza Malaysia. Thank You very much La Senza for this campaign.



Suka sangat dapat iklan La Senza sebab msred memang suka product dia dari muda-muda dulu sebelum kawin sampailah sekarang ni masih suka lagi especially dia punya lingerie dan Pj's dia. Trendy and comfy. Best.

Thanks again Nuffnang and La Senza. Love and hugs.

12 comments:

Munnafendy said...

alhamdulillah ada rezeki =)

diana said...

tahniah dapat be..
kumpul banyak2 bagi beranak pinak..:0

cik pulau said...

wah..wahh,...
tahniah....hehhe

Pondok Usang said...

kat nuffnang kite dah ade 13hinggit lebih... byk kan... =)

..cik gugu.. said...

wahhh untunglah sis ;p

ekabukanmakcikkau. said...

hulur hulur lah seringgit dua eh? hahhaa

♥e'in♥ said...

bagus ke kak produk tu?

Ku Azhar said...

waaa..tahniah ye! :)

coklatberapi said...

taniah...dan semoga terus maju;))

aimie amalina said...

alhamdulillah akak =)

ღ nurrul ღ said...

apa itu BE nUFFNAG ek ? nurrul tak paham2 lah walaupun dah bnyak kali baca entry blogger lain ? :(

Iffah Afeefah said...

mls pk dwet da

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno