November 20, 2011

GAMBAR PERNIKAHAN ZAHIRIL ADZIM DAN SHERA AYOB

Salam you alls,
Ada sesiapa tak kenal Mr ZA? Mr Zahiril Adzim? Yang berlakon cerita Juvana, jadi juvana. Bekas student Aswara. Cerita pertama dia yang msred tengok, drama bersiri bertajuk Kami, lakonan bersama Liyana Jasmay dan Juliana Evans. Dalam cerita itu dia memegang watak sebagai drug dealer kecilan. Since then, msred memang suka dia, sebab lakonan dia superb.
Cerita kedua lakonan dia msred tengok Ghost, lakonan bersama Sheryl Samad. Tapi dalam cerita itu dia jadi extra saja. Then msred tengok movie pertama dia, Kami The Movie.
Hari ini 20.11.2011, Zahiril Adzim dan Shera Ayob selamat diijabkabulkab dengan sekali lafaz.
Zahiril Adzim mengenakan sepasang baju melayu putih dan Shera Ayob mengenakan kurung moden rekaan Hatta Dolmat, pereka terkenal Malaysia.
Sungguh sweet pasangan ini kan? Sama cantik sama padan. I like.... Congratulation to both of you. Muga kekal bahagia dan ceria selalu.

11 comments:

Pendamba Mawar said...

da kahwin?best nye..hehe

Iffah Afeefah said...

comei

ske zahiril mse die belakon tolong awek aku pontianak..sweet n inesen je

Areliff said...

teringat crita juvana dulu ekekekkeeke..

kalau rajin komen2, like,tweet lah sini ye...hehehehe
|gadget impian: denaihati|

Cik Asma BLuppy said...

tahniah tuk mereka=)

aReLaN said...

congrats!!!adoiyai...nk kwen gak.wuuuu

yua said...

sungguh comel

Ainie Maydie said...

erm jeles nye hhe...tapi dorang sesuai :)

Anak Wak Mail said...

Alhamdulillah,,dah selamat dah..;)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah da kawen dia eh.. melepas.. :D

Ezad Skytech said...

semoga berkekalan la mereka berdua tu ye...(^^,)

Tasha said...

alhamdulillah ^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno