November 03, 2011

CIK GADIS UNGU, SILA BACA

Salam you alls,

Tag game yang melibatkan 11 soalan hari tu belum berakhir, Kali ni Cik Gadis Ungu pulak nak tanya soalan berikut...

1. Nama panggilan dalam family.
Mama... hheeee.

2. Kerja di mana?
Jabatan Perangkaan ....

3. Apa yang buat bangga dengan diri sendiri?
Suka berbaik dengan semua orang termasuk yang tak suka msred.

4. Make up wajib pakai?
Foundation dan lip gloss.

5. Artis kegemaran?
Zahiril Adzim, Liyana Jasmay.

6. Nak kawen umo bape?
Nak kawen umur 22 tapi lambat laku, umur 27 baru ada orang pinang. Hhheee

7. Tempat nak sangat pegi?
Disneyland Jepun.

8. Insan paling disayangi.
My mom, mr bf dan anak2.

9. Jenis orang macamana?
Penyabar, tak suka gaduh dan stress...

10. Rupa paras penting ke?
Penting, tapi bukan paling penting.

Thanks Cik Gadis Ungu sudi tag msred. Thanks pada yang sudi tag msred yea. Tag yang sebelum ni ada kat sini.

16 comments:

Anum said...

hehehe..

Mama Gee said...

bagus gak tag2 mcm ni kan....dapat lebih mengenali tuan punya blog

eyqa amin said...

msred~~~~~~~
ehehe:p

QueeN TerataI said...

ngeeee byknya tag... adesss queen x jawab lg tag msred.. InsyaAllah akan Queen usahakan arini yer... :)

aReLaN said...

Disneysea lagi best kalau jepun bndg ngan disneyland.disneyland nye ride sme lbih kids oriented.heheh

ainie yusof said...

tagged http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/11/i-was-tagged-for-1st-time.html

Pendamba Mawar said...

hihihi. baru tahu sikit2 tntang msred

zuramira said...

dah baca..thanxx ye? ;D

Selendang Merah said...

owh..bagus2 bila kita tag nie dapat taw serba sedikit tentang penulis blog nie..:D

Hanis MY said...

betul tu rupa bukan yg patut diutamakan...

cik Kartun said...

heee msred fames..tu dorang rajin tagging ^^,

Ct Aja said...

ibu mithali..hihiih

Faaein Talip Roy said...

simple aje jawapan.. tak rumit.. hehehe..

dhinai adnan said...

Jawapan cepu emas tak de ke....

zahidah seran said...

penyabar..bagus msred ni..
alhamdulillah...=)

aimie amalina said...

awwwww
hehehehe
hot nye mama ni

kikiki =p

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno