October 03, 2011

SWIMMING SEJUK, KAMBING PANAS

Salam you alls,

Petang tadi, msred pergi rumah adik msred, Aunty Nunun kepada si kecik kiut bertiga msred tu. Sampai je adik msred ajak swimming kat bawah apartment dia. Manalah msred plan nak swimming, so si kecik kiut bertiga tu pakai je baju apa yang ada dalam beg dia orang.



Seronok betul budak kecik kiut bertiga tu swimming-swimming. Sampai bibir, jari kecut dan biru. Dah kena jerit 2 3 kali baru dia orang naik.

Bila dah habis swimming, perut mulalah lapar. Msred yang tak swim pun terasa lapar. Adik msred dah siap masak kambing bakar dan ayam bakar. Terbaeklah.





Kambing panggang tu msred makan sepuas hati. Adik msred tau dah, kalau msred datang rumah dia mesti request kambing panggang. Dia je yang sama macam msred gila makan kambing. Balik malam tu kekenyangan. Malam dah tak payah masak dah. Si kecik kiut bertiga, lepas main kejap terus tertidur kepenatan.

Note : Elok jugak makan kambing lepas swimming, boleh memanaskan badan balik lepas kesejukan swimming.

- Posted using BlogPress from my iPad

7 comments:

Liyana Zahim said...

msred.. sy tak mkn kmbg tp sy mkn ayam..nyumnyum... huhuhuhu..

Ezad Skytech said...

wahhh..nampak seronok je budak kecik kiut bertiga tu swimming2..hee

hee..sy kurang sikit makan kambing ni msred...nanti sakit kepala..hee..

aimie amalina said...

waaaaaaa
kalo mimi
dgn mimi2 terjun mandi nih
hehe
join sicomei
ayoo..suke tol akak dgn kmbg panggang ye
hehehe =]

Redbloodsnow said...

eeeee bestnyaaa. lama zie tak swimming. worry gak dh LUPA cara swimming ...hahahah :P

nurfauzi said...

budak-budak kecik ni memang suke dapat mandi kolam. lagi-lagi budak lelaki. macam kerbau berkubang dalam air..

nurfauzi said...

budak-budak kecik ni memang suke dapat mandi kolam. lagi-lagi budak lelaki. macam kerbau berkubang dalam air..

msredcheesecake said...

Ezad, makan jgn byk....

Mimie, mmg gila...hheee

Zie, mana boleh lupa...

Fauzi, betul...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno