October 17, 2011

SURPRISE GIFT FROM NUFFNANG AND TGV CINEMAS

Salam you alls,

Happy belated birthday to beloved, me myself. Yang ke berapa? Kira sendiri. Pandai-pandailah you alls cari formula nak kira. 

You alls takde yang bagi present pun kat msred. Tak tahu macamana nak bagi, ye tak? Tak kisahlah. Msred tetap happy sebab Nuffnang dan TGV Cinemas pakat-pakat bagi surprise birthday gift kat msred. 4 Complimentary Pass. Dapat tengok movie free lagi lah. Ni yang sayang kat Nuffnang dan TGV ni.




Thank You Very Much Nuffnang and TGV Cinemas. HUGS.

Note : Nak tengok cerita apa ni?

20 comments:

iMBobo said...

tahniah msred! :) movie apa tu?

Citarasa Rinduan said...

happy belated birthday..
wahhhhhhhhhh
sukanya...

ayu pernah nampak entry kawan2 yang dapat tiket free..
tak sabar nak tunggu turn ayu, tapi agak2 dapat ker??

heheheh

tahniah ya

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya kak..

brthday sy,agak2 depa nak kasi tak?waa..

hppy belated brhday kak!

Rai said...

saya pun dapat email..tapi tak pi ambik lagi..huuu...happy bday msredcheese.

aReLaN said...

bestnya dia.nk gi gak event nuffnang tp slalu xkena mse.msti hri keje.dhla tkde keta.takkan nk rempit smpi kl.wuuuu

pena rozie said...

Bestnyer dapat tiket free...

pena rozie said...

Bestnyer dapat tiket free...

✿ Myra ✿ said...

hepi belated besday! ;)

ziraziz said...

happy belated birthday. :)

mmmm nuff x syg pn kt sy.. :P ....

.:shura shushi:. said...

Happy Birthday KAKAK..!!

Hari tu, time besday pun dpt jugak..tp tak g ambik..rugi kan =(

Nizam Ijam said...

nak jgk...

Kalamhati said...

nak ituuttt!!hehe happy belated besday msred!

eyryn said...

congratez msred :)

Mizz ErMa said...

wah..memang bufday present yang mantop lah..jeles..>_<

Nadzirah K. said...

bestla..hehe

PeJuAnG CinTa said...

wah untunglah.. ade org sayang =)

shazlynn fazlynn said...

tahniah....eheheh ;)

!! YaNa YassiN !! said...

Happy belated besday,... YY pun dapat gak july hari tue, tapi sayang guna 2 tiket jer,... yg lagi 2 burn sebab x sempat nak g,... maklum lah bulan posa, x kan nak tgk wayang kot....huhuhuhu

Zul Fattah said...

Tahniah.. jelousnya.. x pernah dapat pun..

msredcheesecake said...

Bobo, tengs... Movie apa2 je kat tgv

Ayu, tengs... Ada tu nanti insyaAllah

Rai, pi la amek...

Shura, nape tak amek?

Yy, okla tu dpd tak amek langsung...hhee

Zul, jgn jeles, kena bodek nuff lebih sikit... Hhee

Thanks pada semua yg wish bday msred...luv u all

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno