October 16, 2011

SEMALAM

Salam you alls,

Semalam, hari Sabtu, 15/10/11, msred kena kerja full day 8am to 5 pm. Msred paksa si kecik kiut Ian teman msred pergi office. Kurang sikit budak mak msred nak kena jaga. Dah lah weekend hari rehat, mak msred kena tolong msred jaga si kecik kiut. Kalau msred bawa sorang, senanglah sikit mak msred. Dan sebab si kecik kiut Ian paling naughty, dialah terpilih untuk ikut msred pergi office supaya kurang sikit pening kepala mak msred.

Pagi tu, macam biasa, si kecik kiut Ian dikerumuni peminat. Kawan pejabat msred ramai yang minat dengan dia. Lepas habis melayan peminat, si kecik kiut Ian layan main game saja. Then kita orang breakfast kat Bistro.

Lepas breakfast, layan main game lagi. Nasib baik ada game, kalau tak mesti Ian bosan. Lunch kat KFC. Requested by si kecik kiut Ian. Ngada budak tu.

Lepas lunch, kat office si kecik kiut Ian dah mula buat muka bosan. Main game sekejap, lepas tu dia terus tidur sampai pukul lima. Kesian dia penat pergi office. Bila msred kejut dia dan cakap nak balik dah, barulah dia buat muka happy balik. Tak sabar dia nak balik.

Note : Sepatutnya msred post entry ni semalam tapi disebabkan energy dah kritikal, tak dapat nak post. Balik lepas uruskan si kecik kiut bertiga mandi, makan dan prepare untuk tidur, dengan msred sekali terus pengsan.

15 comments:

Kalamhati said...

encemnya Ian ni!=)

!! YaNa YassiN !! said...

fuhhh,.. comel dan hensem nyer Ian,... tetiba nak ada anak jugak,.. hehehhehe ( macam dh kawin kan )

era kecik said...

kiutnye Ian.. he he he :)

.:shura shushi:. said...

c0melnya anak..!!
**kim salam..hihihi

pena rozie said...

memang encem....

aReLaN said...

bdk yg comel.hahahah..kesian.wiken pn kna keje.lme xkeje wiken.hmmm

ayu zan said...

hehe..nak jadi peminat ian la..

Areliff said...

over time la ni hu3,,slalu kalau keje wekend ni tak la seteruk hari2 biasa...relax je..nak bawak anak2 pon boleh :)

Ezad Skytech said...

hee..Ian da potong rambut ke msred..? hee..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Comel Ian.. Nmpk selera nasi tu.. Hihihi.... Da la nga laparrrr... :)

Nadzirah K. said...

cutenye die:)

msredcheesecake said...

yy, kena nikah dgn bakal bapa, the baru leh ada bby...

arelan, itupun dah 2 kali weekend mengelak... hhee

ezad, dahler...msred pun rimas tengok rambut dia

missct, gi masak... hhee

Umi Anaan said...

comelnyerrrrr ian.

EZAN IDMA said...

alahai comey. mcm mak die

cinnamon.com said...

oh comelnya...patut la orang suka..besar nnti byk la peminat..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno