October 24, 2011

SAYA MINTA MAAF

Salam you alls,

Baru pagi tadi post entry yang mengembirakan hati msred bila follower blog msredcheeecake ini dah ada follower yang ke 666, di sini.

Tengahari buka blog tengok follower dah jadi 665. Maknanya ada follower yang unfollow blog msredcheesecake ini pagi tadi. Kalau si dia unfollow sebab dah memang tak nak follow blog ini, tak apalah. Tak ada paksaan. Tapi kalau si dia unfollow sebab tanpa sengaja msred menyinggung perasaan dia, msred  minta maaf yea.

Sebelum ini pun msred perasan ada yang unfollow blog msredcheesecake ini. Pada mereka pun msred nak minta maaf kalau ada yang tersinggung atau terkecil hati dengan msred. Tak ada niat nak kecilkan hati sesiapa.Minta maaf yea.

Dan pada blogger-blogger lain samada follower, silent reader atau sekadar singgah blogwalking ke sini, kalau ada yang terasa hati, msred minta maaf yea.

36 comments:

Pendamba Mawar said...

sabar la..pikir positif..mungkin dia diaktif blog ke apa ke..:)

..cik gugu.. said...

adat la tu sis..

QueeN TerataI said...

byk kali gak terjadi kat queen... hehehe

cik fadh said...

xpe xpe, biaukan mereka . blogging perlu diteruskan..caiyokkk msred !

Nalisa Syahira said...

biaq pi la ,

cik Kartun said...

pulakkk..xpew2, msred tetap dalam Bloglist Minnie CK..(^^,)

eyqa amin said...

think +ve yea :)
mne taw dye del acc dye ke..kn?kn?
xpe xpe..msred de rmy ag supporter...
loike me..ehehe:p
chill

Oshin said...

it's normal...oshin da byk kali jd mcm tu...dlm seminggu kejap naik kejap turun hihi

cool ja

mizzkechique said...

xpe msred, 1 pergi, 10 mari.. jgn sedey2 ye..

cinnamon.com said...

tak ada apa2 tu..hilang sekejap, nnti dtg balik..teknikal kut..

zahidah seran said...

cool ye..
lepas ni lebih ramai yg follow dan setia..=)

Mama Gee said...

samalah kita...pg tadi tgk dh tambah sorg...tgh hr td tgk kurang sorg...kadang2 dlm seminggu 1,2 kali terjadi...nk buat mcmana..mungkin dia rs blog kita ni tak menarik lg kot

cik najihah said...

kite same je kak..
dorang ade penyakit lah tu hihi

LINDAHERY said...

relax laa msred... :)

Ct Aja said...

emm mungkin die da removed blog die kot... jgn pk yg bkn2 ye... rasanya berkenalan di alam maya ni xde la yg terasa hati sgt kan... nati pasti lg ramai yg folo msred..

aRa ❤ aFiq™ said...

sabar la msred, rmai g yg setia :)

----- ----- said...

SElmt hari raya......:)

Iffah Afeefah said...

Xigt da folo lom

tp ske jek bace kak

teratak hati said...

ade jgk camtu..x pe rmai lg nak folow,tgk dh 669 tu folower msred..:)

Why Farouk said...

hehe.. baeknye sis.. xpe2.. adat la tu.. :)

Cinderella said...

xperla msred tengok hilang 1 tambah lagi 4 :)

PeJuAnG CinTa said...

dah 669 dah kan??? so ...

669 - 665 = 4 ..
sorang yg unfollow..
4 orang yg follow... so rilex je la xD

Faaein Talip Roy said...

minta maaf jugak sebab dah lama tak jenguk miss red.. miss red apa khabar?

Dhinai said...

Dulu aku sangka misred dah unfollower lagi sebab hilang dalam box follower tu,tapi keesokkannya bila cek balik ada pulak....tak tau mungkin ada kesilapan teknikal kot.jadi tak perlu risau kalau kehilangan follower kita dalam box tu
....

Hanis MY said...

Sama lah dgn sy gak... Ada je unfollow hrp2 takde silap apa pun... Wahh tgk tu... 1 pergi 4 org br dh follow msred.

Nk tny harga iPad kat mesia. Ada sedara kirim katanya ini lg murah huhu konfius patik...

Hanis MY said...

Sori typo ini=sini
Sini=jepun...

Tasha said...

hehe,tasha pun da bekilo di unfollow kot...

Ezad Skytech said...

hee...takpe2 msred...hilang satu..tambah 10 nanti..hee~

.:shura shushi:. said...

satu je..tak rugi pun..ignore ye kakak =)

nazirah said...

yup sgt tak suke bile org da folo blog kte pastu leh lak nak unfollow kuciwa kot sbb kte da anggap angka tu bertambah aleh2. berkurang balek kan anyway cci baru je follow msred.. tanx sbb slalu singgah blog cci.. ;))

siti kektus said...

Blogspot tersalah kira kot msred. Hehehe

Redbloodsnow said...

zie pun selalu gak kena kes camni ms.red. malas nk hiraukan. coz bg zie la kan. once zie follow blog org. forever zie akan follow tanpa mengharap org tu follow balik.

itu baru iklhas follow kan yunk kan :)

aizamia3 said...

alah.. ni biasa dah kena.. kejap naik kejap turun.. takpelah.. anggap jelah dia tersalah klik button.. ;)

aimie amalina said...

hayoooo
baik nye kaka minta maaf ye
emm3
kene contohi ni...=]

msredcheesecake said...

Faaein, baik kabar... Hheee..

Cci, dah follow juga.. Tengs dear...

msredcheesecake said...

You alls semua, msred tak kecewa, cuma risau kalau ada yg terkecil hati... Nak jaga hati org ni bukan senang....

Thanks yea you alls try to calm me down... Walau pun msred takde la down sgt... Heee... Hugs...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno