October 13, 2011

LELAKI TAPI KENA PANGGIL KAKAK

Salam you alls,

Masa msred pregnant kan si kecik kiut Ian, semua orang meramalkan msred akan dapat baby girl. Mak msred, mertua even kawan office pun confident msred akan dapat baby girl. Sebab apa?

Sebab msred rajin melaram dan perut msred bulat. Orang tua kata, kalau time pregnant kita suka make up, kemungkinan kita dapat baby girl tu tinggi. Dan ada jugak yang cakap kalau perut kita bulat dan lebar je ke tepi, dapat baby girl. Oleh sebab msred memang suka melaram dan berperut bulat time pregnant tu, semua orang confident msred dapat baby girl. Tak ada sorang pun yang jangka msred akan dapat baby boy.

Sekali bila keluar, boy. Msred tersengeh je lah bila teringat jangkaan keluarga dan kawan-kawan. Tak kisah dapat baby girl ke boy janji sihat dan sempurna sifat.


Tapi tak tahu kenapa, si kecik kiut Ian ni kalau pergi mana-mana mesti orang panggil kakak. Banyak kali dah si kecik kiut Ian kena panggil kakak. Macam perempuan ke si kecik kiut Ian ni? 

24 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

mcm kak ara la.. mse pregnant sume owg kap pmpn.. skunk pat laki.. hehe.. rmbt Ian kot yg mybb an owg ap dea kakak.. ngee~

..cik gugu.. said...

sbb rmbt dy panjang kot.. ehehe kakak~

zahidah seran said...

cuba rambut pendek..tgk panggil akak lg tak....
baby boy saya org tersilap ingt girl.
baby girl saya org tersilap ingat boy...haruuu...

aReLaN said...

hahaha...mke dh mcm pompuan mmg la pggl akak.

Eera Shera said...

comel la ian..nak kawin la ngan die.. haha

Cinderella said...

maybe ian punye rambot lawa dan lurus macam baby gurl kot..hehe..lagipon dye putih ekot msred :)

Ezad Skytech said...

hee..mungkin sebab rambut Ian panjang tu kot msred..:D

Tasha said...

pretty boy ni kak!

hehe,cut his hair,buat cutting llki..hehe

----- ----- said...

hehe~~

Dhinai said...

bakal hensem guy....

Ku Azhar said...

aiyookkk!!! akak!! :D

cik Kartun said...

adew la cikit manis nye macam gulz..hee~
sis..CK wat bloglist pilihan..sis salah seorang yg terpilih..senyum lebar takk..?? hee~ ^^,

Cik Jannah said...

haha. akak. siyes mcm gurl la dia.

Pendamba Mawar said...

faktor rambut la kak

Nizam Ijam said...

saya masa kecil rambut panjang...

Gen2Merah said...

suara dan kelakuan dia lemah lembut juga ke kak? kena didik awal2 tu.. risau kalau Ian membesar jadi awww..

Selamat pagi Mis Red

ciK LyndaWawa said...

haahlaa...campompuan...=]

TiTi said...

kiut ian! heheh mungkin sbb dia putih kot, pastu rambut pun agak panjang, tp tetap comel! :D

Azzah said...

macam girl ha..comel.ngan rambut panjangnye,putihnye lagi

QueeN TerataI said...

wajah dia mcm perempuan la...

aizamia3 said...

sekali pandang memang nampak macam girl.. tapi rupanya boy..

biasanya.. kalau kita nampak berseri, baby kita boy tapi kalau takde seri kita akan dapat baby girl sebab seri tu diambil oleh baby kita.. ntahlah..

oli-go said...

muka dia nampak mcm kanak2 perempuan..comel..

~iz~ said...

betul la..ada iras2 girl...kiut miut jer muka dia..:)

msredcheesecake said...

zahidah, lagi haru... hheee

eera, meh msred intebiu dulu.. hee

cik kartun, terharu sgt ni....

gen2merah, seb baik pangan cam laki...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno