October 24, 2011

HAWA TAK SUKA ORANG BELI TIKET SPOT TOTO

Salam you alls,

Spot toto? Memang best kalau kita beli, menang first prize yang juta-juta tu. Boleh jadi gila tengok kosong banyak sangat tertulis kat cek yang bakal kita cash kan. Kadang-kadang, ada yang jadi gila sebelum sempat dia belanja sakan duit kemenangan dia tu. Kesian. Dah menang, gila pulak. Last-last tak dapat jugak jadi kaya.

Belum apa-apa tuhan dah tunjuk keburukan nombor ekor. Banyak keburukannya, namanya pun haram. Tapi kenapa masih ramai yang rasa seronok bila beli nombor ekor ni? Melayu Islam pulak tu.

Cik Hawa Ahmady tak suka ok orang yang beli nombor ekor ni. Awek cun ni, kalau ada sesiapa yang nak takel buat perangai elok-elok sikit. Jauhkan segala yang haram tu termasuk nombor ekor. Cik Hawa jugak tak suka perokok.

Tadi baca entry dia. Kat sini la, kat tempat Cik Hawa Ahmady.




Cik Hawa tak beli nombor ekor, cuma dia pemegang nombor 666 sebagai follower bolg msredcheesecake ini. Welcome to the club Cik Hawa.

Note : Msred pun tak suka pembeli nombor ekor. Benci. Wek....

- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Cinderella said...

hehe igt kaum hawa..rupenye name dye hawa

Pendamba Mawar said...

tahniah msred.da 666..:)

Redbloodsnow said...

zie pun tak suka dgn org beli tiket toto. punca segala permasalahan bg zie lah

era kecik said...

hehehe.. cantik nombor tu.. :)

cik Kartun said...

semua cik hawa & kaum2 hawa nie x suke ase nyew..hihihi..^^,

nurfauzi said...

ade orang kate:

T - tipu
O - orang
T - takde
O - Otak

QueeN TerataI said...

i dun like too!

zahidah seran said...

banyak lagi sumber rezeki halal..=)

Youpie Eppy said...

congrate :)

Youpie Eppy said...

xnmpak la shoutbox...
done follow u...
http://youpieeppy.blogspot.com

Faaein Talip Roy said...

takper.. skang dah 669 kan? ^^,

aimie amalina said...

grrrrr
owg yg hidup dengan nombor ekor ni kan
x kemana pon kayanye kan...

heee

ramai dh kawan akak sy ni =]

Hawa Ahmady said...

wahhh...tenkiu2...!!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno