October 02, 2011

GAMBAR PERNIKAHAN NABIL DAN NAZIRAH

Salam you alls,

Tahniah buat Nabil dan Nazirah yang sah bergelar suami isteri pada 30 September 2011 tempohari. Sekadar mahu berkongsi gambar pernikahan Nabil dan Nazirah.


















Orang dah sah nikah je boleh posing ambil gambar macam ni ye, yang last tu la. Yang belum sah tu jangan mengada.

Suka make up Nazirah dan dress nikah dia. Tudung dia pun cantik. Rasa macam nak kawen sekali lagi pulak.

Semuga Nabil dan Nazirah sentiasa berbahagia hendaknya dan tabah hadapi cabaran rumahtangga.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Mama Kembar 3 said...

mmg cantik nazirah tu dlm pics ni, manis je bila bertudung

Bilal binti Robah said...

muka mcm tiz zaqyah pon hade si bini nabil
this is best bro
pandai kau cari bini lelawa,nabil
moga kekal ke akhir hayat
<3

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno