October 17, 2011

DIA TAK MAHU TERIMA SAYA

Salam you alls,

Kalau nak tahu siapa unfriend kita kat Facebook boleh download Unfriend Finder. Dia akan listkan siapa yang unfriend kita dan siapa yang belum accept friend request kita. Click Install kat atas sebelah kanan tu.


Kalau ikut application ni, tak ada sesiapa yang unfriend msred. Tapi ada 10 friend request dari msred yang belum di approve oleh kawan lama msred. Kenapa lah agaknya dia orang tak approve msred? Hrmmm.... 

Tapi tak apa,tak ada lah nak rasa marah ke. Bersahabat biar jangan ada paksaan.Biar ikhlas kan?


You alls tak nak check ke? Tak tertanya-tanya ke siapa agaknya yang unfriend kita kat Facebook? Tapi kalau dah tahu, janganlah serang dia pulak.

14 comments:

Liyana Zahim said...

Mayb kwn lama tu tak rpt sgt kot msred.. Hehehehe..

Mama Gee said...

takmo tau lah..biarlah kalau ada pun...itu hak masing2...kita tak leh nk paksa2 org kawan dgn kita...

kadang2 kita masih berkawan di alam nyata walapun kat facebook tak add antara 1 sama lain... :)

miezah said...

huhu .
takpe2 .
berkawan takleh paksa2 .
biarkan jer . ^_^

----- ----- said...

....:)

mizzkechique said...

nk check la..hehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

hi misred!
wah, berguna jugak app tu.
tapikan cik merah, tak friend kat FB tak bermakna tak friend kat luar tu..hehehe..bak kata org putih
"get a real life"...hahhaha...

there is a simple thumb rule, if kita add random, so remove pun random la...kaannn...
(my case, ramai gak yg tak kenal kat FB, connected just by comment, pic dll in FB je) :)

to my blog - Acapsuur (>,<)

QueeN TerataI said...

heheheh buat xtahu jela.. itu hak diorgkan...

nazirah said...

wow ade ek app ni aih
trus tak jadi nak unfriend org lg nt kantoi ngee :)

Citra NaniZam said...

nak try lah...hehe

eyqa amin said...

kita xkwn ngan msred kt fb pown...tp kte kwn kt bloggie...
ehehe

iMBobo said...

dah try, stakat ni belum ade yg unfriend hehe

Areliff said...

hehehee sama la kita no result :)...ingat ade la tadi

msredcheesecake said...

Liyana, mmg tak rapat pon...hhee

Mama, tak paksa, cuma tertanya2....

Nazirah, byk ke unfriend org? Hhee

Eyqa, ala... Kawan la kita kat fb...hheee

Bobo, sumer sayang dia kot...

Areliff, hheee... Pas ni leh keep track siapa yg unfriend...

Dhinai said...

Kebelakangan ni semakin tawar hati nak layan fb.Zero.....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno