October 02, 2011

BENDA BARU MEMANG BEST

Salam you alls,

Msred dalam proses tukat make up blog msredcheeecake ni. 90 % dah siap. Tapi kena sambung malam nanti sebab msred nak pergi raya.

Erk... raya dah habis yea? Hhheee.....

Orang lain dah berkurun tahu buat header transparent, msred baru tahu. Baru dapat belajar tadi. Kesian msred ketinggalan. Ni lah header baru msred yang teramat simple tapi kiut. Memang best perasaan ada header baru yang kiut ni.



Note : Doodle itu hadiah dari seseorang. Msred bagi doodle tu nama Kiru. Miss Kiru. 


24 comments:

Bro ahmad said...

terkezut masuk blog ni..perubahan sanggat besar..tukar template jenis apa? bro suka template paling ringgan dan setakat ni belum jumpa. cute doodle tu

Miss A said...

auwww,seyus comel blog msred.aduhh,bru je tak update seminggu,trus ramai buat transformer edit2 blog.geram! hehe

pena rozie said...

Banyak perubahan nampak...

Pendamba Mawar said...

msred jeles ngan pendamba lettew..haha..

eh tapi kan law header tu boleh buat saiz 958x250px lagi smart la

Azzah said...

terkejut tadi,ingat salah blog..background ni memang cantiklah

Tasha said...

xreti jgk buat transparent smpi skrg..wuuuu

Areliff said...

wahh semuanYA dah baru

kotak bulat said...

cun la! heheheh..


p/s : da ad jwapn tok soalan.. :)

Cinderella said...

wow dah berwajah baru la beloh msred..hehe kiut jer love2..hye kiru..hehe

♥Lady Ainaa♥ said...

Wahhh!!!! tersgtlah CUTE and Nic Look!!! I love it...hehehehe

Liya Laa said...

Aritu pun liya ada dpt header free. but now, liya dah tukar sbb beli template dgn org.. best kn yg transparent..dpt tgk background byk :)

Faaein Talip Roy said...

wah... nice lah cat baru miss red ni.. sy suka.. ^^,

p/s: sy tak reti main gitar.. teringin aje nak main.. hehehe..

yua said...

comey header... secomel tuan blog =)

eryn said...

nice la..........

QUEENPINK said...

cute blog..

yayalicious said...

lorhh comel larhh..cmne wat..yaya pon xreti sbnrnyer wat header transpart cmtu.heee..cmne2...???

Dhinai said...

Terbaik.....ada nak update lagi ke

Yatie Awang said...

memang cute...simple dan sedap mata memandang

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ maju. ok la tu kak. SY ni tak de header pon. huhu~

Pendamba Mawar said...

datang komen sini lagi la..hehee

Ezad Skytech said...

baru perasan blog msred ni da renovate...lepas ni mesti makin cun..hee~

aimie amalina said...

heehehe
patot ase lain je msuk sini
hehee
kiut2 =.<

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..ptt laa bace entry lepas rase mcm ad kelaenan..ehehe..dh bertukar rupe2 ny :P

msredcheesecake said...

Terima kasih kalau suka... Msred pun suka ngan wajah baru ni....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno