October 04, 2011

AURA ARTIS BOLEH BUAT KITA JADI TAK BETUL

Salam you alls,


Kalau artis Malaysia ni, tak kiralah penyanyi ke, pelakon ke, tak ada yang msred betul-betul minat gila. Msred bukan die hard fan mana-mana artis.


Ada artis yang msred minat dan kagum, tapi tak adalah melampau sangat. Minat juga kat Yana Gangster, Liyana Jasmay dan Zahiril Adzim. Tak adalah sampai setiap cerita dia orang msred nak tengok. Minat gitu-gitu je.


Tapi hari tu masa msred sedang lepak makan kepsi kat Extreme Park Section 23 Shah Alam, terserempak dengan artis sorang ni. Msred dan kawan msred ni memang tak minat pun dengan pelakon lelaki ni. Tak pernah pun rasa dia handsome. Biasa-biasa saja.


Tapi waktu nampak dia hari tu, tiba-tiba rasa dia handsome, charming dan menarik. Padahal tengok kat TV takde pulak terasa macam itu. Waktu jumpa dia je tiba-tiba rasa macam dialah lelaki paling handsome di Malaysia ni.


Konfius betul dengan effect aura artis lelaki ni kat msred dan kawan msred. Tak minat boleh bertukar jadi minat. Tapi time jumpa tu je lah terasa macam minat pelakon lelaki ni. Lepas tu back to normal balik.


Note : Pelakon lelaki itu adalah bekas pelajar UITM Shah Alam, Farid Kamil.




- Posted using BlogPress from my iPad

16 comments:

pena rozie said...

Die memang encem....

KaK LimAh Si SupiR said...

bg kaklimah p0n, dye bese2 j :P

Cik Jannah said...

dia semat lah.

hira said...

fuhhhhhhh.. hot betul. haha :D

Pendamba Mawar said...

saya ngan farid kamil tu cam kembar la..hahaha #perasan

ekabukanmakcikkau. said...

huihh aku ingat salleh yaakob tadi hahha . btw , aku suka farid sebab aku rasa dia kool . kau rasa?

Bro ahmad said...

ehemm minat gitu2 je ke?..jgn sampai ada perasaan sudah..artis mesti ada aura dan daya tarikan.

ayu zan said...

wawah..msred jumpa farid..
nak jugak jumpa dia..hihihi

yayalicious said...

haha..biase la tu kan... ^o^ tp kbnykn cntik@encem di lua...tp dlm...haih..hampa..hampa...huhu

penmerah said...

penah jumpe dia mase tayangan bini-biniku gengster.. smart gak. muahahaahaaa

✿Dear Yayah✿ said...

farid kamil tuh hensem ke? kehkehkeh

boleh laaa..:P

Cinderella said...

farid kamil ensem lah msred..
mase msred jumper dye..dye nak g jumpe ainie tu hehe

K O R I E said...

akak abg ben ashaari hensem lagi ;p
hehe

aimie amalina said...

aisehhhhh
farit kamil ke
hhehehe
betol tu kak
deme pakai pelaris ke ape
heheheh

msredcheesecake said...

Hira, ye ke hot?

Pendamba, sukati je...

msredcheesecake said...

Eka, aku rasa biasa je si farid tu...

Bro, takde pasaan langsung... Hhheee

Ainie, msred pecaya... Hhhhaaa

Korie, ni bodek ke ape ni...hhhee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno