September 08, 2011

SORRY YEA MC DONALD

Salam you alls,

Msred kalau pergi mc d suka la sangat ambil creamer dia terlebih banyak dari sepatutnya. Kalau msred beli coffee mc d, msred cuma perlukan dua sachet creamer je, tapi msred ambil berlebih-lebih. Kadang-kadang msred tak order coffee pun tetap juga ambil masuk dalam beg.





Sedap creamer dia. Kalau kat rumah msred buat nescafe pakai coffee mate, tapi kalau ada creamer mc d msred pakai creamer mc d. Buat milo panas pun msred letak creamer mc d. Best je kat tekak msred.

Sorry yea mc d selalu terlebih ambil creamer, sebab best. You alls, buruk ke perangai cam ni?

- Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

NM02 said...

hehehe

kelakar la yu ni

merahitujambu said...

rasa lebih berlemak eh...

jom buat kek untuk sy..jom

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi msred....creamer pon amik byk2 yer...akak buat saya laparkan gcb mcd tuh la....adoi~

ked said...

haaaa..repot kt mekdi..hehehe

siti kektus said...

pernah amek byk2 buat stok. tapi sekali sekala je buat, sebab jrg sengat beli coffee mekdi tu msred. ;)

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

thanks bagi idea..heheheh

aimie amalina said...

hehehhehe
lawok je kak ni
x pe..kite bayar service die kot..heeee
creamer oh creamer =]

anismelon said...

nanti sekali mcd tau keje misred nie dye tahan kat pintu..pencuri pencuri..weee..:p

Redbloodsnow said...

hahaha...lawak la ms. red ni. psstt...nk ikut jejak langkah ms.red lah nnti. ambil creamer mcd.

leh zie gune utk nescafe di pagi hari...hiks

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno