September 08, 2011

SORRY YEA MC DONALD

Salam you alls,

Msred kalau pergi mc d suka la sangat ambil creamer dia terlebih banyak dari sepatutnya. Kalau msred beli coffee mc d, msred cuma perlukan dua sachet creamer je, tapi msred ambil berlebih-lebih. Kadang-kadang msred tak order coffee pun tetap juga ambil masuk dalam beg.





Sedap creamer dia. Kalau kat rumah msred buat nescafe pakai coffee mate, tapi kalau ada creamer mc d msred pakai creamer mc d. Buat milo panas pun msred letak creamer mc d. Best je kat tekak msred.

Sorry yea mc d selalu terlebih ambil creamer, sebab best. You alls, buruk ke perangai cam ni?

- Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

NM02 said...

hehehe

kelakar la yu ni

merahitujambu said...

rasa lebih berlemak eh...

jom buat kek untuk sy..jom

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi msred....creamer pon amik byk2 yer...akak buat saya laparkan gcb mcd tuh la....adoi~

ked said...

haaaa..repot kt mekdi..hehehe

siti kektus said...

pernah amek byk2 buat stok. tapi sekali sekala je buat, sebab jrg sengat beli coffee mekdi tu msred. ;)

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

thanks bagi idea..heheheh

aimie amalina said...

hehehhehe
lawok je kak ni
x pe..kite bayar service die kot..heeee
creamer oh creamer =]

anismelon said...

nanti sekali mcd tau keje misred nie dye tahan kat pintu..pencuri pencuri..weee..:p

Redbloodsnow said...

hahaha...lawak la ms. red ni. psstt...nk ikut jejak langkah ms.red lah nnti. ambil creamer mcd.

leh zie gune utk nescafe di pagi hari...hiks

10 MALAM TERAKHIR RAMADAN

Assalamualaikum, Dah Ramadan 19 dah, Alhamdulillah. Malam ni dah masuk 10 malam terakhir Ramadan. Kita sama-sama usaha gadakan amal banyakka...

ALL TIME FAVOURITE