September 20, 2011

SEMALAM SAYA GEMBIRA, TERIMA KASIH NUFFNANG

Salam you alls,

Semalam, retired mat rempit ni temankan msred pergi tengok cerita Fright Night di e@Curve. Mr bf tak dapat temankan, so ajak je retired mat rempit ni.


Fright Night, cerita pasal seorang remaja lelaki ni dapat jiran baru yang merupakan seekor pontianak yang hensem. Mula-mula dia tak percaya jiran baru dia pontianak sehinggalah dia melihat sendiri pontianak hensem tu menghirup darah jirannya. Tiba-tiba remaja lelaki terasa yang dia bertanggungjawab menghapuskan pontianak hensem tersebut, sebelum pontianak itu mengganggu keluarga dan girlfriend kesayangannya.

Kesudahannya? Tengok sendiri.

Cerita pontianak yang tipikal. Berjaya menakutkan msred dan memaksa msred menutup mata dengan tangan setiap kali pontianak hensem tu muncul. Rupa pontianak tu macam Collin Farrell.

Retired mat rempit sependapat dengan msred, bagi tiga bintang.



Note : Thank you Nuffnang bagi msred tiket free. Nanti bagi lagi ok? Satu BE dah jadi ME. Nanti bagi BE lagi boleh?

12 comments:

Anum said...

bestnya ms red dpt tiket percuma
syok

~iz~ said...

bestnya..iz bila lagi la..:)

NM02 said...

caiyokkkkk

Fad said...

camana ley dpt tiket free ek?
hmm..lama dah xjmp msred...dah ada penampilan baru nampaknya..sejak bila ni ek..huhu..sori lama xdtg sini..:)

Miss Nadya said...

bestnye..:)
nad lama xtengok wayang..:)

rara pinkmafia said...

cane leh dtg tiket free kak?beshnya,

!! YaNa YassiN !! said...

eh,.. semalam pun YY ada kat situ, tp dapat tix Bini2 ku gangster,.. huhuhuu, klu xleh ketemukan.

KaK LimAh Si SupiR said...

seronok nyeee..nak jugakkkkk T_T

aleen aiden said...

haik,hensem pon tutu muka juga ke?heee

Faaein Talip Roy said...

oo... citer tu pontianak hensem.. macam best.. dah lama tak layan filem seram orang puteh..

Run Away said...

best nyer kan...;d

msredcheesecake said...

Msred dapat tiket ni sbb join kontes nn kat blog nn... Boleh tahanla citernya....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno