September 27, 2011

SCRAPBOOK PAGE 1

Salam you alls,

Selain berblogging dan main games msred suka buat scrapbook. Msred suka touch up gambar jadi lebih menarik. Bukannya setakat main edit gambar, tapi tambah macam-macam kat gambar tu supaya jadi lebih menarik. 

Sebelum ini msred buat scrapbook guna paper craft, main gunting-gunting, lekat-lekat, tampal-tampal. Tapi sekarang, disebabkan ruang waktu free msred sangat terhad, msred main digital scrapbook saja. Senang. 

Tadi di office, waktu rehat pagi msred tak turun breakfast, msred touch up lah gambar raya msred dengan mr bf. Nilah hasilnya. Simple jer. 



Contoh scrapbook page yang lain. Ada tak sesiapa yang suka buat scrapbook?







9 comments:

Anum said...

anum pun suka buat ms red
tapi sekarang dah macam malas sebab byk keja

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..dlu2 tyme kecik2..ad laaa dlm 10bijik buku dh...tp skrg ni mcm dh mls nk bwat..tmbh plak dh maken kurang kreatif :P

siti kektus said...

adalah sikit2. tak selalu pon sebab ikut mood kerajinannya buat mcm tu. hehehe

ayu zan said...

ms red. sy siap ada set kertas c0mel dan gunting dan gam utk keperluan benda2 cenggini.. i minat sgt..ehhehe

aimie amalina said...

waaaa
comeinyeeela
ajinnye akak =]

msredcheesecake said...

layan buat ni, tapi kalau kertas lambat nak siap...

AdaNaz87 said...

ala, shuweetnya. ((; rajin eh wat scrapbook. nak try jugaklah.

Run Away said...

cute nyer...wajin tul wat scrapbook...;d

~iz~ said...

kalau buat header pn cantik ni..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno