September 11, 2011

DAH TERGODA DAH

Salam you alls,

Masa zaman universiti dulu msred gilalah sangat main PC Game ni, The Sims. Kalau takde kelas atau group discussion, msred lepak bilik je layan The Sims ni. Waktu tu, The Sims 1. 


Bila dah habis kolej, kerja pun masih layan The Sims jugak. Waktu tu The Sims 2 pulak. Game graphic dan features of coz bertambah best. Boyfriend pun pelik msred sanggup beli cd game tu yang original yang mahal sikit.


Masa baru-baru kawen keluar pulak The Sims 3. Beli jugak sebab masa tu msred tak kerja lagi. Full time hoousewife. Bila mr bf kerja msred kat rumah sorang-sorang main game la.


Dah lama tak layan The Sims sejak mula dapat si kecik kiut bertiga tu. Dah tak banyak masa dah. Baru-baru ni ada fren kat FB ajak msred main The Sim Social for Facebook. Mula-mula msred on je tapi tak main lagi. Lepas pegi kat rumah Cik Yana yang bercerita betapa ashiknya dia melayan The Sims Social ni, msred terus try game tu kat FB. Best memang best. Dekat 2 jam msred layan masa si kecik kiut Iman tidur. 

Hooked up sudah. Tak tahu berapa lama msred akan layan game ni.


Note : FB msred ......  jom add pas tu layan game The Sims Social

6 comments:

Cinderella said...

erm2 game ni mmg buad mse berjln dengn pntas...sdr2 dh 3jm berlalu ..hehe

Ly_Tulip said...

Huhu..Taw xpe msred! :)

merahitujambu said...

lama x main game tau..kemain rajin main game..hehehe

jom uat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

siti kektus said...

hehehhe

kite terer game zombie vs plants je. ;p

Cik Asma BLuppy said...

tak reti la main the sim ni.. hahaha

aimie amalina said...

waaaaaa
bgusnye owg men game ni
napelah kite x minat
huhuhuhu

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno