September 07, 2011

RINDU KAMU

Salam you alls,

Sepanjang bulan Ramadhan hari tu, tak merasa pun nak menikmati aroma coffee Mc Donald yang menjadi kegemaran msred ni. Baru pagi ni dapat melayan menghidu aromanya sebelum dengan rakusnya menghirup coffee ini. Layan je.




Tadi sampai office terus punch card. Baru pukul 7.30 am. Sempat lagi ke drive through Mc D section 3. Order set sausage mc muffin.

Masa naik lif bersama coffee mc d ni, kakak dalam lif tu curi-curi pandang benda yang msred pegang. Mesti dia tercari-cari bau coffee mc d yang menerawang dalam lif. Kat tingkat 8 pun office mate mesti terbau. Bau dia memang satu floor lah boleh terbau. Mesti dia orang jeles.

Apa makanan yang you alls rindu sangat nak rasa lepas habis Ramadhan? Roti canai? Mee goreng mamak?

-Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

cik gege said...

cik gege cr nsik kerabu. bln puasa ari2 pyah nk jmpe....=)

mizzkechique said...

MK nk makan...makan.. ermm, apa yer?? xtau la.. hehe

Anum said...

terjah2

fRaMe+LenSeS said...

nadh di rumah mama lagi msred. tunggu sehat.. macam2 nak makan. hehehe

siti kektus said...

rindu nak makan soul garden. sebab pernah pergi sekali je. hukhuk terasa nak pergi lagi. ;)

anismelon said...

anis..tak rase nak makan pon kak..huuuu..knp kah dgn daku nie..hehehe

rara pinkmafia said...

rara teringin sgt roti canai.so smlm g bf mkn roti canai.

aimie amalina said...

weeee
dah lame x bekpes mcD
hihihi
rini bekpes mkn tgh ari terus
jadi brunch la
hehehehhe

msredcheesecake said...

Cik gege, puasa ritu nasi dagang ada jumpa...

Nadh, kena pantang makak...tunggu sihat yea...hhee

Kektus, nak makan pe tu?

Rara, roti canai rindu gak....

Aimie, msred selalu brunch je kat opis...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno